• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerinizin gzellii iin neler yapyorsunuz

whiterose

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2008
2.576
4
683
40
Libya
kızlar yeni bi konu açayım dedim baktım daha önce açılmış olduğunu göremedim.eğer açılmışsa silinir zatenyerimseniben
bende ellerimiz için yaptığımız bakımları yazalım dedim:lepi:
Ne kadar sürede manikür yaptırırsınız?
Kullandığınız el kreminin markası nedir hangi özelliğinden memnunsunuz?
Elinizin güzelliği için belli egzersizler yapıyormusunuz?
veya kendinize özgü geliştirdiğiniz ve memnun kaldığınız yöntemler var mı?:icecream:

İlk olarak ben cevapliyimkaydirigubbakcemile5
Manikür yaptırmaya yeni başladım.ortalama ayda 1 yaptırmaya çalışıyorum:icecream:
Avonun silikonlu el kremini kullanıyorum günde 3-4 kez ellerime sürmeye çalışıyorum:smiley-cool:2-3 senedir sürekli kullanıyorum ve memnunum:lepi:
herhangi bir egzersiz yapmıyorum ve özel bir yöntemim yoka.s.

sabah kalktım mı eczacıya yaptırdıgım elleri pamuk gibi yapan kremimden sürerim genellikle kırmısı oje surerım kırmısı oje parmakları uzun ve aydınlık gösterir (bi güzelik uzmanı arkadasımdan duymustm) herhangi bi egzersizim yok kuaföre manikürede gtmem manıkure baslayınca sureklı yptırmak zorunda kalıyorsun işlerim yogun oldugu ıcın onunla zmanımı kaybedemem aancak tırnak diplerimdeki etleri çıktıkça törpü ile geriye iterim ellerim çatlamaz kesinlikle onun içinn fazlada bakım ypmama gerk kalmass

klepatramM su kremın tarıfını bızede werrr:)) bende vucuduma peelıng yaptıgım zaman sekerle yumurtayla yada denız tuzuyla en son ellerımıde yavas yavas ovvarım tırnak dıplerımı sonrada nemlendıcımı sürerım

sabah kalktım mı eczacıya yaptırdıgım elleri pamuk gibi yapan kremimden sürerim genellikle kırmısı oje surerım kırmısı oje parmakları uzun ve aydınlık gösterir (bi güzelik uzmanı arkadasımdan duymustm) herhangi bi egzersizim yok kuaföre manikürede gtmem manıkure baslayınca sureklı yptırmak zorunda kalıyorsun işlerim yogun oldugu ıcın onunla zmanımı kaybedemem aancak tırnak diplerimdeki etleri çıktıkça törpü ile geriye iterim ellerim çatlamaz kesinlikle onun içinn fazlada bakım ypmama gerk kalmass

kreminin formülünü açıklarmısın canımyerimseniben

Deiyonize su, Parafin liquid, Glycerol, Cetearyl Alcohol Ceteareth 12,
Diamonium Hydrogen Citrate, Citric Acid, Metylparaben, Propylparaben ve parfüm war içinde bana yptıgı kutunun arkasına yazmıs kızlar şansınıza

çok sık manikür yaptırmıyorum ama ellerim çok guseldir pamuk :nazar::asigim:
2-3 ayda bir ancak manikür yaptırırım, onun dışında kendim bişeyler yapmaya çalışıyorum.
kalyon güçlendirici hiç eksik olmaz bende mesela.
el kremi olarak ta, şu sıralar, arko cotton 24 böğürtlenli kremin kokusunu çok seviyorum.
yalnız tırnaklarım güçsüz, kansızlığın da etkisi var bunda, özellikle bazen kat kat ayrılmasına çok üzülüyorum. kalyon iyi geliyor ama.
=))

bende genelde avonun el kremlerinden kullanırım bazende sıcak suyun içine 2 veya 3 damla limon ve el kremi sıkıyorum 5 dk bekletiyorum harika oluyorrr...

manikürümü kendim yapıyorum.kuaförlerde ne olursa olsun yeteri kadar hijyenik olduğunu sanmıyorum.değişmez tarzım rakı beyazı ojelerim.ellerim için her kremi denedim ama en son bebakın 4.5 ytl'lik acıbadem kremi beni hayrete düşürdü.kızlar ellerin rengi bile güzelleşiyor.deneyin.
bazen gliserin ve irmiği karıştırıp peeling yapıyorum ellerime.çok iyi geliyor kızlar.

Ellerinizin yumuşacık olmasını istiyorsanız; 1 litre suya 1 avuç dolusu ısırgan otu koyup kaynatın ve ılıdıktan sonra ellerinizi bu suyla yıkayın.

Birkaç tane hıyarın kabuklarını biraz derince soyun ve bu kabuklarla ellerinizi ovun.

Ellerinizin yumuşacık olmasını istiyorsanız; 1 litre suya 1 avuç dolusu ısırganotu koyup kaynatın ve ılıdıktan sonra ellerinizi bu suyla yıkayın.

2 çorba kaşığı tatlı bademyağı ve 1 tatlı kaşığı kakaoyağını karıştırıp kısık ateşte biraz ısıtın. Ilıdıktan sonra ellerinizin çatlaklarına sürün.

Alıntıdır.

manikürümü haftada bir kere kendim yaparim, aksi halde birsey yapmam
her elimi yikayisimda krem sürerim, is yerinde güzel hemen icine ceken krem var, markasini bilmiyorum simdi, cantamda da el kremim oluyor, genelde nivea yada kaloderma kullaniyorum

bende manikür yaptırmıorum kendim yapıorum bi de bende egzama var sürekli ellerime bakmak zorundayım ellerimi kurumaması gerek cnkü
ben avonun kremini sürüorumm bi de arkadasımdan duydum komilinin zeytinyaglı sabunu kullanıyormus kızın eli krem sürmüş kdar yumusak oysa krem flnda sürmüoo tavsiye ederim bende alacam zati :)

valla ne manikür ne bir başka bişeyyy ama ellerimde şükür bi sorun yok fakat nemlendirici ve vazelin sürüyorum özellikle vazelinn sıcak sudan ellerim çıktıktan sonra sürdüğümde çok iyi oluyo tavsiiye ederim deneyinnnn

sevgilimle buluşmadan önce genelde manikürümü yapıyorum artık ne zaman buluşursak uzak olduğu için sık görüşemiyoruz benneyaptımki manikürümü yaptıktan sonra rakı beyazı ojemi sürüyorum birde el kremi o kadar yerimseniben

birde şimdi aklma geldi birisi tarif etmişti kahve içtikten sonra soğuyan telveye biraz limon sıkıp ellerinizi iyice bununla ovun sonrada yün eldiven giyip birkaç saat bekleyin sonra yıkayın elleriniz çok güzelleşiyor

Manikürü çok merak ettiğim için bir defa yaptırdım 25 yaşlarımda falandım..naniknanik
Bir daha hiç yaptırmadım..
Evde kendim törpülerim,çok moralim bozuksa en dibinden keserim tırnaklarımı.. Sonra kendi sıkıntımı unutup birkaç gün tırnak acısı yaşarım..:çok üzgünüm:
O kadar canımın yanmasına rağmen bunu hep yapıyorum ben,hıncımı onlardan çıkarıyorum.. Ne çabuk çabuk uzuyor meretler..:mymeka:
Pek hoşlanmam uzun tırnaklardan..Küt tırnak sevmem,yuvarlak tercihimdir..
Krem olarak Arko Cotton 24,Expical Hydro kullanıyorum..:1hug:
Ellerim yaz,kış çok kuruduğu için çantamda bile kremim bulunur...
Oje de,french,vişne,beyaz ve kırmızı tercihimdir..
Bazen de hiç ojesiz olurum..

ihtiyacı oldukça manikür yaptırırım ki 3 ayda felan anca gelir..sık sık french yaptırırım bazen eserse çiçek deseni felan baskı yaptırırım.. kendim oje kullanacağım zaman kırmızı ve bordo kullanırım yumuşadğını hissedersem limon sürerim acaip sertleştirir sabit bi krem kullanmam değiştiririm hep ama en memnun kaldığım eczaneden aldığım monolog diye bir kremdi bi daha da bulamadım :(

ben ozel gunlerde manıkur yaptırırım onun dısında evde manıkur kalemım var once tırnak etlerıme suruorum sonra da kapagıyla tırnaklarımı gerıye ıtıyorum..
genelde french yaparım yıne ozel gunlerde maybeline ın apple candy ojesını surerım..
demın tırnak etı makasıyla etlerımı aldım ve 3tırnagımı da kanattım =(
suan fecı canım yanıyo..

iki haftada bir manikür yaparım. oje falan sürmem. nemlendirici krem sürerim avon. arasıra zeytin yağı yada badem yağı sürerim yumuşatıyo. zeytinyağı toz şeker karıştırıp masaj yaparım peeling amaçlı. ha bide elimdeki tüyleri alıom ben aslında hiç görünmüo ama alınınca da daha parlak duruo ölee iştee..

ben oje sürmem ama parltıcıyı da eksik etmem kremlerimde bi de bende egzama var ellerimi yıkayınca hemen krem sürme ihtiyacı hissederim elllerim her daim kremli ve yumusacıktırr :) :utangac:

Back