Ellerinize Dikkatlice Bakin

dilara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2006
120
1
96
Diğer
Yüzük ile işaret parmaklarının uzunluğunun, kişinin matematik veya edebiyata yatkınlığını ortaya koyuyor.

YÜZÜK ile işaret parmaklarının uzunluğunun, kişinin matematik veya edebiyata yatkınlığı arasında bağlantısının olduğunu ortaya çıktı. İngiltere'de Bath Üniversitesinin yaptığı araştırmaya göre, yüzük parmağı, işaret parmağından uzun olanlar matematiğe, tersi olanlar ise edebiyat gibi sosyal bilimlere daha yatkın. Uzmanlar bu ilişkiyi testosteron ve östrojen hormonlarına bağladı. Testosteron hormonu beynin matematik ve sayılarla ilgili kısmının gelişmesini, östrojen ise sözel bölümlerin gelişmesini tetikliyor. Bu hormonların miktarı parmak uzunluklarında da etkili oluyor.

benimde yüzük parmağım daha uzun ama matamatikten uzaktan yakında alakam yok

benim ise işaret parmağım yuzuk parmagımdan uzun olmasına ragmen edebiyat ve sosyal derslerını hiç sevemedım suanda maliye okuyorum zaten .

benim ki de eşit.. eşit ağırlıktayım(türkçe-matematik).. tam bölümünü seçmişim..

teyzeminkine baktım,yüzük parmağı epey bi uzun işaret parmağına göre..
ama kendisi edebiyat öğretmenitatlicadiarzu

Benim ikiside hemen hemen eşit uzunlukta böyle olunca noluyo kifisfisfis

sağ elimin yüzük ve işaret parmağı hemen hemen eşit sayılır bi ayrım yapamadım yani.ama sol elime baktım da yüzük parpağım biraz daha uzun işaret parmağımdan.ama benim matematiğim de iyi edebiyatımda iyi eşit sayılır yani

yüzük parmağım uzun ama akıldan toplamalar dışında bende de matematik sıfır!

ayrıca yuzuk parmagı uzun olanlar erkeklerın yaptıkları ıslerde yuzuk parmagı kısa olan bayanlara gore daha yeteneklıymıs mesela daha ıyı araba kullanabılıyorlarmıs

yüzük parmağım daha uzun ama matematikten az anlarım
edebiyattan hiç çakmam zaten

benım ısaret prmagım dha uzun edebıyata bayılrıımmm :asigim: sosyal bılımlera de ole..

mat da fena deıldır ama cokk zekıyımmm cooook jeyyar

ellerımde cok gusel :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…