• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerin terlemesine çözüm

DeLiBoNCuK

AnLaŞıLMaZ BiÇiMdE
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
1.144
64
158
ellerin terlemesine çözümünüz var mı?mirmirmirmir heyecan yapınca aniden bastrıyor :kızgın:uzun zamanda toparlanamıyorum öyle kalıyor lütfen yardıma.s.

canm istersen bi troid testi yaptır benimde ellerim terliydi doktora gittiğimde bana sordu sık sık mı oluyo diye ben de farketmedim dedim test yaptırdı hormonlarımde yükseklik çıktı

kızlar bendede var o sorun yıllardır çözüm bulamadım doktor banada botox önerdi ama kökten sonuç vermediği için yaptırmadım ve yaz geliyor sıkıntı başlıyor off kafamçokkarıştı

aynen ya kötü bi durum cidden.botox kökten bi çözüm olmasada bi yıl hiç terlemesın ben raıyım yaptırmaya

Aynen bende sevdigimin yaninda olunca hep oluyor cok gicik oluyorum gercekden, heryere kremler falan var acaba eller icin yokmudur ya

aaaaaaaa bu dert bendede var!! nefret ediyorum her saniye terli ellerim igrenc ya sevgilimin elini tutuncu utaniyom ya :( lütfen caree

off ya bendede var budurum yaz geliyo evet çok beter oluyo kimseyle tokalaşmak filan istemiyosun utanıyo insan ve okuldayken sınav kagıdım leş gibi oluyodu hepsi birbirine giriyodu yazıların elimin terlemesindenn hep elimde peçeteyle dolanıyorum napımmm :delphin:

Back