• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerimi nasıl güzelleştirdim

endlessiz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
19
2
6
34
Kocaeli
Kızlarr sizlerle müthiş birşey paylaşacağım benim ellerim ve tırnaklarım çok çirkindi bundan bir iki ay öncesine kadar tırnaklarımı ve etlerimi yediğim için artık uzamıyordu bile ellerimde bakımsız kuru çatlak çatlaktı. 2 ay solgar 5 mg biotin kullandım hala devam ediyorum tırnaklarımı yemiyeceğime yemin ettim ve inandım inanmak çok önemli başardımda biotin tırnaklarıma çok iyi geldi hızlıca uzadı kırılganlığı gitti güçlendiler ellerimede arko meyveli kremlerden kullandım sık sık ellerime uyguladım tırnak etlerime bol bol vazalin sürdüm geceleri bol vazalin sürüp eldiven taktım tırnaklarım uzadı ayda bir manikür yaptırıyorum ve ellerim mükemmel görünüyor sizlerede bunu paylaşmak istedim tırnaklarını uzatamayan arkadaşlara azim gelsin sevgilerr :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlarr sizlerle müthiş birşey paylaşacağım benim ellerim ve tırnaklarım çok çirkindi bundan bir iki ay öncesine kadar tırnaklarımı ve etlerimi yediğim için artık uzamıyordu bile ellerimde bakımsız kuru çatlak çatlaktı. 2 ay solgar 5 mg biotin kullandım hala devam ediyorum tırnaklarımı yemiyeceğime yemin ettim ve inandım inanmak çok önemli başardımda biotin tırnaklarıma çok iyi geldi hızlıca uzadı kırılganlığı gitti güçlendiler ellerimede arko meyveli kremlerden kullandım sık sık ellerime uyguladım tırnak etlerime bol bol vazalin sürdüm geceleri bol vazalin sürüp eldiven taktım tırnaklarım uzadı ayda bir manikür yaptırıyorum ve ellerim mükemmel görünüyor sizlerede bunu paylaşmak istedim tırnaklarını uzatamayan arkadaşlara azim gelsin sevgilerr :D

Teşekkürler konu için canım. Ben de şu an herhangi bir şey kullanmadan uzatmaya çalışıyorum. Yemiyorum, tamamen irademle kontrol ediyorum. İnşallah benimkiler de güzel olur dediğin gibi:5:
Özellikle orta parmağım çirkin duruyor ya :19::43:
Bir de kalem tutmaktan o sağ orta parmağım şişmiş gibi hani herkeste olur ya. Çok kaba duruyor uzayınca nazikleşir mi ki acaba:44::43:

Tırnak Uzatan Süper Formül
Malzemeler:
soğan
bal
Sarımsak
limon suyu

Yapılışı
1-Soğanı ikiye kesin
2-soğanın suyunu çıkarın, bunun için meyve sıkacağından veya narenciye sıkıcağından yararlanabilirsiniz
3-Bu suyu küçük bir kaseye alın.
4- Bu soğanlı suyun içine bir miktar bal koyun, elinizin çok yapış yapış olmaması için çok bal koymayın.
5-2 diş sarımsağın suyun çıkarıp bu karışıma ekleyin ve biraz da limon suyu
6-Bu karışımı eski bir oje şişenize dökün
7- Özellikle tırnak etlerine olma üzere bu formülü hergün tırnaklarınıza uygulayın:52:

Bende cok kullandim biotin ara vermemek onemli gercekten tirnsklarim kalinlasti hizli uzadi cok guclendi ve parlaklasti

Back