• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerimde yaralar bir akıl verin lütfen

dikenlertaci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
152
39
28
Merhaba hanımlar benim kışın soğuktan yazın da daha az olmak üzere detarjandan vs ellerim çatlıyor ellerimde bir sürü ufak ufak çatlaklar oluyor ben hastanede çalışıyorum ellerimdeki çatlakları hep bantlıyordum mikrop kapmasın diye ama artık her küçük yeri bantlamaktan yoruldum aynı durumda olan elleri sürekli çatlayanlar yaralarını bantlıyor mu krem kullanıyorum neutrogenanın ellerim için

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar benim kışın soğuktan yazın da daha az olmak üzere detarjandan vs ellerim çatlıyor ellerimde bir sürü ufak ufak çatlaklar oluyor ben hastanede çalışıyorum ellerimdeki çatlakları hep bantlıyordum mikrop kapmasın diye ama artık her küçük yeri bantlamaktan yoruldum aynı durumda olan elleri sürekli çatlayanlar yaralarını bantlıyor mu krem kullanıyorum neutrogenanın ellerim için
Rossmannda aynı sefa kremi var asiri yagli bir krem 16 tl civarinda ayak dirsek el harika.nemlendiriyor tavsiye ederim

Back