inci61inci Azra'm tatlı kızım geliyo Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2009 2.822 23 35 2 Aralık 2011 Konu Sahibi inci61inci #1 Kızlar ellerim çok kötü oldu. Bu 2.ci.Dışarı çıktım 1 saat durdum bahçede. Ve sonuç ellerimin üstü haşlandı resmen.Yanıyor, acıyor. Çok kötü oldummm sağ elimin orta parmagını bile açarken nasıl acıyor.Derim iyice gerginleşti İlk oldugunda 3 günde zor geçti.Ne yapmak gerek Son düzenleme: 2 Aralık 2011
Kızlar ellerim çok kötü oldu. Bu 2.ci.Dışarı çıktım 1 saat durdum bahçede. Ve sonuç ellerimin üstü haşlandı resmen.Yanıyor, acıyor. Çok kötü oldummm sağ elimin orta parmagını bile açarken nasıl acıyor.Derim iyice gerginleşti İlk oldugunda 3 günde zor geçti.Ne yapmak gerek
D dudi Nirvana Kayıtlı Üye 15 Nisan 2008 1.488 182 2 Aralık 2011 Konu Sahibi inci61inci #2 Yatarken hatta aklina geldikce bol bol vazelin sür canim iyi gelir mutlaka
inci61inci Azra'm tatlı kızım geliyo Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2009 2.822 23 35 2 Aralık 2011 Konu Sahibi inci61inci #3 dudi .!.: Yatarken hatta aklina geldikce bol bol vazelin sür canim iyi gelir mutlaka Genişletmek için tıkla... tamam canım sürüyorum iyi geliyor.Soğuk beni ne kadar etkliyor böyle ya.
dudi .!.: Yatarken hatta aklina geldikce bol bol vazelin sür canim iyi gelir mutlaka Genişletmek için tıkla... tamam canım sürüyorum iyi geliyor.Soğuk beni ne kadar etkliyor böyle ya.
D dudi Nirvana Kayıtlı Üye 15 Nisan 2008 1.488 182 2 Aralık 2011 Konu Sahibi inci61inci #4 disariya cikarkende ellerine biseyler sürmeye gayret et canim soguk direk tene vurdugu zaman haslar resmen cildin kurur.Ben hafif serin havada bile 5 dakka gezsem dudaklarim catlar mesela
disariya cikarkende ellerine biseyler sürmeye gayret et canim soguk direk tene vurdugu zaman haslar resmen cildin kurur.Ben hafif serin havada bile 5 dakka gezsem dudaklarim catlar mesela