Arkadaşlar , ellerim kış aylarında çok çatlıyor.. ne yaparsam olmuyor sürekli kuruyor...
elimden geldiğince krem sürüyorum ama bir işe yaramıyor.. nedenini anlamış değilim çok fazla su içmediğimden kaynaklanıyor olabilirmi diye düşünmüyorda değilim...
Kullanmadığım krem dahi neredeyse kalmadı :S sizinde elleriniz kuruyor mu ? kuruyorsa ne yapıyorsunuzda nemli tutuyorsunuz ?
benım ellerımde cok kurur sureklı krem suruyorum valla yapacak baska bırsey bılmıyorum guzel bı konu olmus cvpları merakla beklıyorum
benim değilde kardeşimin elleri çok çatlardı, gece yatmadan vazelinle ellerini iyice kremlerdim, ama böyle bol bol sürerdim yoğurt gibi, sonrada çorap ya da eldiven yardımıyla elleri sarıp sarmalar öyle yatırırdım sabah yumuk yumuk olurdu elleri
Umarım seninde sorununa deva çıkar ....
ben vaseline olarak bu ürünü kullanıyorum, sürekli sürüyorum neredeyse aklıma geldikçe ama bir faydası olmuyor
krem etkisi geçer geçmez yine aynı :S
Kullandığım krem bu
http://media.onsugar.com/files/2010/02/06/3/498/4981324/d088d2456e76369f_Untitled-1.jpg
Eğerki sen farklı vaseline kullanıyorsan onun adını alabilirmiyim.. Ayrıca ben sadece sürüyordum.. senin dediğin gibi bir uygulama yapmamıştım..
ama bu akşam dediğini yapacağım, fark olur ise buradan teşekkürümü yazarım :)
qece yatmadan once vazelin sür,cok iyi geliyor.
yok güzelim farklı bişey değil sittin senedir bilinen vazelin, vazelinle bi dene bakalım olmazsa bide roc krem alıp onunla dene çorapı geçir eline öyle uyu, inşallah bi sonuç alırsın
ben normal vazelinin kokusundan nefret ederim,gohnson's baybnin vazelinini aldım çok memnunum..onu tavsiye ederim birde babam kış aylarında inşaatta çalışan ustalarına limon sürdürüyordu soğuk ve harçla ellerinde derin çatlaklar oluştuğu için limon teni yumuşatıyor onuda deneyebilirsin.
Konu ilgili başlığa taşınmıştır.
bu konudan bende muzdaribim çünkü ellerimi çok fazla yıkıyorum ve doğal olarak kuruyor ellerim
ve sürekli suda olduğu için nem kaybediyo
o yüzden yani her türlü kremi kullandım bu güne kadar ama hiç birinden memnun kalmadım yani
ama ne varsa eskilerde var işte geçenlerde bir blogta arko kremin ellere iyi geldiğini duydum ve kullanmaya başladım harika ya
hani şu eski kremlerden yeşil ambalajlı arko yağlı krem yazıyor ondan sğper ötesi iyi geldi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?