• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerim kuruyor

genc27

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
304
3
68
İstanbul
Arkadaşlar , ellerim kış aylarında çok çatlıyor.. ne yaparsam olmuyor sürekli kuruyor...
elimden geldiğince krem sürüyorum ama bir işe yaramıyor.. nedenini anlamış değilim çok fazla su içmediğimden kaynaklanıyor olabilirmi diye düşünmüyorda değilim...

Kullanmadığım krem dahi neredeyse kalmadı :S sizinde elleriniz kuruyor mu ? kuruyorsa ne yapıyorsunuzda nemli tutuyorsunuz ?

benım ellerımde cok kurur sureklı krem suruyorum valla yapacak baska bırsey bılmıyorum guzel bı konu olmus cvpları merakla beklıyorum

Arkadaşlar , ellerim kış aylarında çok çatlıyor.. ne yaparsam olmuyor sürekli kuruyor...
elimden geldiğince krem sürüyorum ama bir işe yaramıyor.. nedenini anlamış değilim çok fazla su içmediğimden kaynaklanıyor olabilirmi diye düşünmüyorda değilim...

Kullanmadığım krem dahi neredeyse kalmadı :S sizinde elleriniz kuruyor mu ? kuruyorsa ne yapıyorsunuzda nemli tutuyorsunuz ?

benim değilde kardeşimin elleri çok çatlardı, gece yatmadan vazelinle ellerini iyice kremlerdim, ama böyle bol bol sürerdim yoğurt gibi, sonrada çorap ya da eldiven yardımıyla elleri sarıp sarmalar öyle yatırırdım sabah yumuk yumuk olurdu elleri

paraya biraz kıyıp roc'un kremlerini de alabilirsiniz dediğim işlemi onlarla yapmak daha etkili olacaktır sanırım

benım ellerımde cok kurur sureklı krem suruyorum valla yapacak baska bırsey bılmıyorum guzel bı konu olmus cvpları merakla beklıyorum

Umarım seninde sorununa deva çıkar .... :(

benim değilde kardeşimin elleri çok çatlardı, gece yatmadan vazelinle ellerini iyice kremlerdim, ama böyle bol bol sürerdim yoğurt gibi, sonrada çorap ya da eldiven yardımıyla elleri sarıp sarmalar öyle yatırırdım sabah yumuk yumuk olurdu elleri

ben vaseline olarak bu ürünü kullanıyorum, sürekli sürüyorum neredeyse aklıma geldikçe ama bir faydası olmuyor :(
krem etkisi geçer geçmez yine aynı :S

Kullandığım krem bu
http://media.onsugar.com/files/2010/02/06/3/498/4981324/d088d2456e76369f_Untitled-1.jpg

Eğerki sen farklı vaseline kullanıyorsan onun adını alabilirmiyim.. Ayrıca ben sadece sürüyordum.. senin dediğin gibi bir uygulama yapmamıştım..
ama bu akşam dediğini yapacağım, fark olur ise buradan teşekkürümü yazarım :)

Umarım seninde sorununa deva çıkar .... :(

ben vaseline olarak bu ürünü kullanıyorum, sürekli sürüyorum neredeyse aklıma geldikçe ama bir faydası olmuyor :(
krem etkisi geçer geçmez yine aynı :S

Kullandığım krem bu
http://media.onsugar.com/files/2010/02/06/3/498/4981324/d088d2456e76369f_Untitled-1.jpg

Eğerki sen farklı vaseline kullanıyorsan onun adını alabilirmiyim.. Ayrıca ben sadece sürüyordum.. senin dediğin gibi bir uygulama yapmamıştım..
ama bu akşam dediğini yapacağım, fark olur ise buradan teşekkürümü yazarım :)

yok güzelim farklı bişey değil sittin senedir bilinen vazelin, vazelinle bi dene bakalım olmazsa bide roc krem alıp onunla dene çorapı geçir eline öyle uyu, inşallah bi sonuç alırsın

qece yatmadan once vazelin sür,cok iyi geliyor.

Gece yatarken sürüyorum ama bir fark olmuyordu.. :( hep aynı kurumuş oluyordu, acaba çok çay içiyorum acaba cildimin kurumasında etkili rol olabilirmi :S

yok güzelim farklı bişey değil sittin senedir bilinen vazelin, vazelinle bi dene bakalım olmazsa bide roc krem alıp onunla dene çorapı geçir eline öyle uyu, inşallah bi sonuç alırsın

tamamdır senin dediğini yapacağım.. sonuç umarım olumlu olur yarın bende burda yazarım, inşallah çözüldü diye :)

ben normal vazelinin kokusundan nefret ederim,gohnson's baybnin vazelinini aldım çok memnunum..onu tavsiye ederim birde babam kış aylarında inşaatta çalışan ustalarına limon sürdürüyordu soğuk ve harçla ellerinde derin çatlaklar oluştuğu için limon teni yumuşatıyor onuda deneyebilirsin.

ben normal vazelinin kokusundan nefret ederim,gohnson's baybnin vazelinini aldım çok memnunum..onu tavsiye ederim birde babam kış aylarında inşaatta çalışan ustalarına limon sürdürüyordu soğuk ve harçla ellerinde derin çatlaklar oluştuğu için limon teni yumuşatıyor onuda deneyebilirsin.

Limonu bende duymuştum ama çatlaklar olduğunda feci derecede yanıyor dayanamıyorum :(
ama şu sıralar yapabilirim hazır çatlamadılar, fazlada soğuk olmadı ...
Ellerimi kremleyip sarıp yatmayı deniyeyim, baktım fayda olmaz ise limon tedavisinede başlarım o zaman :)

Konu ilgili başlığa taşınmıştır.

Teşekkür ederim.

bu konudan bende muzdaribim çünkü ellerimi çok fazla yıkıyorum ve doğal olarak kuruyor ellerim
ve sürekli suda olduğu için nem kaybediyo
o yüzden yani her türlü kremi kullandım bu güne kadar ama hiç birinden memnun kalmadım yani
ama ne varsa eskilerde var işte geçenlerde bir blogta arko kremin ellere iyi geldiğini duydum ve kullanmaya başladım harika ya
hani şu eski kremlerden yeşil ambalajlı arko yağlı krem yazıyor ondan sğper ötesi iyi geldi yani

bu konudan bende muzdaribim çünkü ellerimi çok fazla yıkıyorum ve doğal olarak kuruyor ellerim
ve sürekli suda olduğu için nem kaybediyo
o yüzden yani her türlü kremi kullandım bu güne kadar ama hiç birinden memnun kalmadım yani
ama ne varsa eskilerde var işte geçenlerde bir blogta arko kremin ellere iyi geldiğini duydum ve kullanmaya başladım harika ya
hani şu eski kremlerden yeşil ambalajlı arko yağlı krem yazıyor ondan sğper ötesi iyi geldi yani

Ben onu kullandığımda alerji tarzında birşey yaptı :( daha erken çatlamaya başladı ellerim :(

sadece elleriniz kuruduğu için çok şanslısınız... benim tüm vücudum kuru... günde 3 litre su içmeme rağmen...
doktora gittiğimde günde 2-3 kez duş almamı ve duştan sonra nemlendirici krem sürmemi tavsiye etti...

çok kuruduğunda oluşan kaşıntıyı siz düşünün... nemlendirici olarak dove kullanıyorum ben... en iyi o geliyor...

valla benımde ellerım o kadar cok catlıyordu kı onlem alamıyordum ve soguk sulardada cok duuryordu Neutrogena el kremını ve yuz kremını kullanıyorum ve suyun ıcınde olmasına ragmen artık catlamıyor tırtık tırtıl olmuyor ve yumusacık 2-3 gun etkısını bıle surduruyor bazen.... kullandıgım en basarılı urun tavsıye ederım.

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.. Dün akşam vazelinle kremliyecektim ancak evde kremi bulamadım :S limon sürdüm, o kadar yumusak oldu ki anlatamam... Bundan sonra limonlu krem var ise onlardan kullanırım.. kesinlikle harika oldu.. en doğal ilaç :)

Back