ellerim icin yardimm

Cnm yuzunde olmasi kotu bir durum ama herseyin bi caresi var lazer epilasyon nu da dusune bilirsin moralini bozma ..:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lazer yüzünden yüzü mahvolan çok ama , ( igneli dusunuyrm ama onun için de iyi bir uzman bulmak lazım. .. ama bu Durum sinirlerimi bozdu çok b; ((

Lazer yüzünden yüzü mahvolan çok ama , ( igneli dusunuyrm ama onun için de iyi bir uzman bulmak lazım. .. ama bu Durum sinirlerimi bozdu çok b; ((

Peki cnm cok iyi arastir sonradan pisman olma maddi durumun el vermiyorsada ilerde yaptirirsin cok fazla kafaya takip kendini uzme insanlar ne acilar cekiyorlar bunu bile dert edin me bir gun gelecek kurtulacaksin cozumu olmayan bisi degil :)

Peki cnm cok iyi arastir sonradan pisman olma maddi durumun el vermiyorsada ilerde yaptirirsin cok fazla kafaya takip kendini uzme insanlar ne acilar cekiyorlar bunu bile dert edin me bir gun gelecek kurtulacaksin cozumu olmayan bisi degil :KK66:

Dogru haklisin . Cok takmamam gerekio. TTeşekkürler:KK16::KK16:

El için sir ağda ya da iğneli epilasyon uygun olabilir. Yalnız iğneli epilasyon uzun sürebilir eğer çok sık ise tüyleriniz.

Agdayla tuylerin kalinlastigini ve sertlestiginide ilk defa duydum simdi. Bende 10 yildir bacaklarimi kol altimi epilasyon aletiyle aliyorum tüyler beya azaldi hatta bazi yerlerde hic cikmiyo. Kollarimi ise agdayla aldirmaya basladim. Uzun olduklari s1r agdayla aldi 1 ay sonra sugerin past dedikleri sekerli birseyle alacak o tüyleri beslermi??

ağdanın her türlüsü kılların yumuşamasını tüye dönmesini sağlıyor bence. eliniz için sarartıcı kullansanız

Back