Bu da şunu gösteriyor ki egzemaya neden olan şey tamamen kimyasallar. Karbonat kimyasalları uzaklaştırıyor ciltten. Bence acilen bitkisel içerikli kremler, temizlik ürünleri filan bulup kullanmaya başlamalısınız.egzamadan kurtulduğum gün:)
arkadaşlar size el egzamasından kurtulmanın basit ucuz ve kesin çözümünü söyleyeceğim,
burun için kullanılan şu tuz ve karbonatı suyla karıştırın ve her el yıkmadan sonra bunu elinize sürün. yaklaşık 3 ay devam edin yokoluyor. ben arasıra bırakıp ellerim kanamaya başlayınca geri dönmüştüm tekrar bu suyla durulamaya 3 ayda kesin sonuç emin olunb. tedavi süresince ellerinize bulaşık yıkarken eldiven kullanmaya ve kremlemeye devam edin. 3 ay sonra tüm kremlere elveda diyeceksiniz, acıya ellerinizdeki kanamaya. bu kürün işe yaradığını sinüzütümü geçirmeye çalışırken farkerttim. bir kavanız suya 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı tuz bunla durula ve bir daha tatlı duyla durulama. Bu kadar basit, kortizonlu kremler bir dolu bir çok çeşit krem hiçbirine gerek yok. .
Bu da şunu gösteriyor ki egzemaya neden olan şey tamamen kimyasallar. Karbonat kimyasalları uzaklaştırıyor ciltten. Bence acilen bitkisel içerikli kremler, temizlik ürünleri filan bulup kullanmaya başlamalısınız.
valla ben pek krem kullanmıyorum artık, çünkü geçti egzamam. eskiden bulaşık ilacına deysem ellerim kanıyordu, şimdi dokunsam bir şeyler yıkasamda birşey olmuyor.
Denicem inşallah ise yararegzamadan kurtulduğum gün:)
arkadaşlar size el egzamasından kurtulmanın basit ucuz ve kesin çözümünü söyleyeceğim,
burun için kullanılan şu tuz ve karbonatı suyla karıştırın ve her el yıkmadan sonra bunu elinize sürün. yaklaşık 3 ay devam edin yokoluyor. ben arasıra bırakıp ellerim kanamaya başlayınca geri dönmüştüm tekrar bu suyla durulamaya 3 ayda kesin sonuç emin olunb. tedavi süresince ellerinize bulaşık yıkarken eldiven kullanmaya ve kremlemeye devam edin. 3 ay sonra tüm kremlere elveda diyeceksiniz, acıya ellerinizdeki kanamaya. bu kürün işe yaradığını sinüzütümü geçirmeye çalışırken farkerttim. bir kavanız suya 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı tuz bunla durula ve bir daha tatlı duyla durulama. Bu kadar basit, kortizonlu kremler bir dolu bir çok çeşit krem hiçbirine gerek yok. .
Canım sende egzama mı var benimde yüzümde çıkmıştı 3_4 ay gitmemişti. Coresatin sarı olan krem ve ısırgan çayı içerek geçtiDenicem inşallah ise yarar
Ya sorma canım 1 yıldır var elimde geçiyo tekrar cikiyo bu son bi kaç aydır hiç gecmiyo bitirdi beni o dediğin ilacı reçetesiz alabilir miyim acaba?bide ne zamandır cikmiyoCanım sende egzama mı var benimde yüzümde çıkmıştı 3_4 ay gitmemişti. Coresatin sarı olan krem ve ısırgan çayı içerek geçti
Reçetesiz alabilirsin benim 1aydır çıkmıyor ama olası çıkarsa diye arada kızarır gibi geliyor çok hafif hemen krem sürüyorum. İçinde kortizon da yok o yüzden rahat rahat kullandım.Ya sorma canım 1 yıldır var elimde geçiyo tekrar cikiyo bu son bi kaç aydır hiç gecmiyo bitirdi beni o dediğin ilacı reçetesiz alabilir miyim acaba?bide ne zamandır cikmiyo
Bi kaç tavsiye aldım bitkisel bi denicem olmazsa alırım bu ilacıReçetesiz alabilirsin benim 1aydır çıkmıyor ama olası çıkarsa diye arada kızarır gibi geliyor çok hafif hemen krem sürüyorum. İçinde kortizon da yok o yüzden rahat rahat kullandım.
Ben sarımsak sürmüştüm su toplamıştı kötü olmuştu ama bazısı da içindeki mikrop dışarı çıkıyor sarımsak iyi dedi ben iyi mi kötü mü anlamadımBi kaç tavsiye aldım bitkisel bi denicem olmazsa alırım bu ilacı
Bi tane var denicem yoğurtla yapılıyor kadının biri tavsiye etti onunki yıllar önce öyle geçmiş denim sana bilgi veririmBen sarımsak sürmüştüm su toplamıştı kötü olmuştu ama bazısı da içindeki mikrop dışarı çıkıyor sarımsak iyi dedi ben iyi mi kötü mü anlamadım
Canım aldım ve gerçekten egzama lar geçti cildimi de tamir etti.bunu da tesadüf eczacı verdi bana sonra baktım ki senin tavsiye ettiğin kremle aynisiymisReçetesiz alabilirsin benim 1aydır çıkmıyor ama olası çıkarsa diye arada kızarır gibi geliyor çok hafif hemen krem sürüyorum. İçinde kortizon da yok o yüzden rahat rahat kullandım.
canım evet bana da iyi geliyor fakat egzama öyle bir hastalıkki tamamen geçmiyor arada sanki çıkacak gibi kızarıyor o zaman kremden sürüyorum geçiyor çok şükür zaten içinde kortizonda yokmuş o yüzden rahatrahar kullanıyorumCanım aldım ve gerçekten egzama lar geçti cildimi de tamir etti.bunu da tesadüf eczacı verdi bana sonra baktım ki senin tavsiye ettiğin kremle aynisiymis
merhaba fushi egzama kremi var organık,ingiltereden ithalYa sorma canım 1 yıldır var elimde geçiyo tekrar cikiyo bu son bi kaç aydır hiç gecmiyo bitirdi beni o dediğin ilacı reçetesiz alabilir miyim acaba?bide ne zamandır cikmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?