• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eller ve Ayaklar! :S

SeymanurKalafat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
57
0
36
İstanbul
Ya herkes de yoktur ama sormak istiyorum. :S
Ya ellerin üstünde tüyler oluyor ya yani parmaklarda olanlara soruyorum ne yapıyorsunuz onlara ya? :S
Birde ayaklarda da var uf. /=
:sinifsinif:​

ağda bantlarıyla ince bir dilim kesiyorum, onunla 2 dk da alıyorum daha az çıkıyorlar ama önceden bi kere aldığım için uzayıp gidiyorlar o yüzden alıyorum 2-3 ayda bir

Of ya. /=
Eldekiler makinayla alınmıyor ya da ben alamıyorum.
Ayağıma da güleceksiniz ama iple alıyorum aklıma nereden geldi diye sorarsanız rüyamda gördüm. XD
Ama işe yarıyor elimi düşünme zamanı geldi şimdi. /=

ya benimde el parmakalrımda vardı kollarımı sarartırken onlarıda sarartıodum ilk zamanlar ii gidiodu ama sora baktımki tüyler uzamış o kdr problem ediorumki anlatamam elime baktıkça onlar gözüme çarpıo napcagımı bilmiorum alsam el parmakları kol diilki saklayasın hep diken diken çıkcak napcam bilmiorum:kedi::(

Bu ne yaa.... ne gerek var bu kadar tüysüzlüğe anlamadım... Heryeriniz bitti de sıra el parmaklarınızdaki tüylere mi geldi...
Yani çok mu siyahlar, çook mu kötü görünüyor?? yooo... sırf kılsız olmak için de insan kendine niye eziyet eder anlamıyorum....

Back