- 25 Temmuz 2019
- 799
- 337
aynen bir arkadaşimda kist yapmis ole soledi bana cok kullanmis gerçi o ondadanda olabilir bn ella kullanmadm ama bndede seffa yari beyaz akintim vardi yeni gecti gbi bisi suan ama bn antibiotik kullanmistm bnmki ondan gelmio cok gecmedi daha gerci 3 gun gecmistr en fazla ama bu ay beklemiorm hic birde gelirsede az az gelir eminim azaltiomus hap dpgum kontrol hapi kullancksan dikkatlu ol yan etkileri icin bnde spiral takcktk osa foss cikti neymis adeti azaltip hatta gelmeyebiliomus sier spiral de kayiomus ne yapcfmi sasirdm baska care yok dio doktor taktirmadm ama birde onla ugrascm artk adet olcm mi olmicam mi yok otekide kaydi noldu birde cikarmaya gtcez aciya degmezkızlar pandemi döneminde doktora gitmekten korkmuştum.sizi aydnlatmak açısından başıma gelenleri anlatayım.
ella sonrası adet olamadım adet olamadığım için doktora gittim. endometriyumum kalınlaşmış 15 mm olmuş hormonlarım alt üst olmuş resmen.doktor adet söktürücü yazdı ama kullanmadım çünkü ertesi gün adetim geldi çok şükür. ben de regl olana kadar beyaz şeffaf bi akıntım vardı adetten sonra geçti. çok etkili bi ilaç hamileliği engelliyor ama vücuttaki tahribatı çok büyük o yüzden daha düzgün bir doğum kontrol yöntemine geçeceğim.