- 10 Temmuz 2016
- 467
- 197
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 ay önce içmişti bide bugün içti bı taneYan etkisi... birden fazla kullanmadı dimi ? Birde kusarsa etkisini kaybedebilir... eczacıyla görüşün
Merhaba iyi aksamlar ben gecen konustumuz gibi hastalandim. 4 gun kadar surdu yogun olarak bugun cok az geldi ve bitti gibi diyebilirim ama acayip akıntım var ve belim agriyo. Sizfe bu dogal mi hani ilac hormonlarımla oynadi ya bu dogalmi yada bugun arac surdum 2 saat kadar bundan kaynaklo olabilir mi gogus hassasiyetim yok yada bulanti kusma yok bas donmeside . Sizce bu durum normalmi5 6 kez kullandım olağan bir durum her seferinde ilk gün baş dönmesi mide bulantısı yaşadım akşamına da baş ağrısı yaşadım.
Selam canım doktora başvurupkullanmıştım ben de. Ertesi gün hapı kullanımı sonrasında sadece 10 kadından 1’inde mide bulantısı görülüyormuş. Ayrıca gün hapı kullanımı sonrası baş ağrısı,halsizlik, lekelenme ve geçici adet gecikmesi gibi yan etkiler görülebilir. Fakat bu yan etkiler çok sık görülmez, ertesi gün hapı genelde kadınlar tarafından iyi tolere ediliyormuş.Yanımda bı arkadaşım var onun hesabı olmadığı için benden yazıyoruz. Sabah Ella hapı kullanmış şimdide baş dönmesi ve mide bulantısı oluyomus daha önce hap kullanan oldu mu normal mıdir bu durum
Ella 3 gün içinde alınmalı siz 5 gün sonra almışsınız, üstelik yumurtlama gününde...Kızlar yumurtlama gunumde iliski oldu 5. Gun ella kullandım 14 ünde regl olmam gerek regl 3 gün gecikti dün 2 tame test yaptım negatif cıktı bi tanesi 6 gün erken sonuc veren testlerdendi negatif ikiside ama hala olmadım sadece göğüslerim dokunup hafif bastırınca acıyor onun dısında bi belirtim yok sizce hamile olabilir miyim?