M mudyng Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2024 2 0 1 24 17 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi mudyng #1 korunmasiz iliski sonrasi 2. gunde ella ictim ve normal bi sekilde 3 hafta sonrasinda reglimi oldum hamilelik riski sifirlanmistir degil mii?? bazilari regl gormeye ragmen hamile kalabilmis ella sonrasi korktum
korunmasiz iliski sonrasi 2. gunde ella ictim ve normal bi sekilde 3 hafta sonrasinda reglimi oldum hamilelik riski sifirlanmistir degil mii?? bazilari regl gormeye ragmen hamile kalabilmis ella sonrasi korktum
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye Anneler Kulübü 12 Temmuz 2022 24.880 3 89.194 528 17 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi mudyng #2 Adet görerek hamile kalmak çok yaygın bi şey değil. Mantığı yok çünkü. Çoğu bence yerleşme kanamasını adet sanıyor. Hayır gebe değilsinşz
Adet görerek hamile kalmak çok yaygın bi şey değil. Mantığı yok çünkü. Çoğu bence yerleşme kanamasını adet sanıyor. Hayır gebe değilsinşz
M mutsuzzi Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Mart 2020 357 3 48 19 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi mudyng #3 Orangegreysky .!.: Adet görerek hamile kalmak çok yaygın bi şey değil. Mantığı yok çünkü. Çoğu bence yerleşme kanamasını adet sanıyor. Hayır gebe değilsinşz Genişletmek için tıkla... Sen harika bir kadınsın ya tüm kadınların korkularına koşup gerçekten yardımcı oluyorsun. Seni çok seviyorum, abla sen doğur ki iyiler çoğalsın
Orangegreysky .!.: Adet görerek hamile kalmak çok yaygın bi şey değil. Mantığı yok çünkü. Çoğu bence yerleşme kanamasını adet sanıyor. Hayır gebe değilsinşz Genişletmek için tıkla... Sen harika bir kadınsın ya tüm kadınların korkularına koşup gerçekten yardımcı oluyorsun. Seni çok seviyorum, abla sen doğur ki iyiler çoğalsın