• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ELLA

aysentemm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2023
8
1
1
21
Ben erkek arkadaşımla bir ilişki yaşadım ve ne olur olmaz Ella kullandım. Ekim'in 2sinde hatta. 12sinde regl olmam gerekiyordu fakat 10 gündür olmuyorum. Test yaptım negatif çıktı, ella gecikme yaptığı için mi gelmedi?

Ella hormonlarınızı alt üst ettiği için gecikmiştir. Birkaç ay böyle olabilir. Bir daha kullanmayın korunun bence.

Bende ayni durumdayim ella ictim suan grcikme yasiyorm bitki caylaei iciyorm sabah civanpercemi aksam kekik suyu vsvs ama olmadikca stresse girdim. Beklemektn

Bende ayni durumdayim ella ictim suan grcikme yasiyorm bitki caylaei iciyorm sabah civanpercemi aksam kekik suyu vsvs ama olmadikca stresse girdim. Beklemektn
Hormonları alt üst eden bir ilaç çünkü normalde asla korunmasiz ilişkiye girmem fakat condom yırtıldığı için kullanmak zorunda kaldım ben. Lütfen korunmasız ilişkiye girecek kadar güvenmeyin karşınızdakine

Hormonları alt üst eden bir ilaç çünkü normalde asla korunmasiz ilişkiye girmem fakat condom yırtıldığı için kullanmak zorunda kaldım ben. Lütfen korunmasız ilişkiye girecek kadar güvenmeyin karşınızdakine
Halen olmadim tarlusal icmeye basladim. Umarm bnla olurum yoksa siyirmak uzereyin

Gecikme bittimi sizin oldunuzmu yasadiklarinizi yazin lutfen iximin rahatlamasna ihtiyacim.var

Gecikme bittimi sizin oldunuzmu yasadiklarinizi yazin lutfen iximin rahatlamasna ihtiyacim.var
Açıkçası hala regl olmadım, 13 gün gecikti ama hamile olmadığıma eminim çünkü test yaptım 2 tane. Hormonları çok kötü şekilde etkilediği için bu durum normal, stresi bir kenara bırakıp mantıkla hareket etmeliyiz. Eğer şüpheleriniz varsa test yapın, hamile olmadığınızı göreceksiniz. İçiniz rahatlamış olur. Ayrıca ella bir kaç ay regl düzensizliği yaratabiliyormiş doktoruma sordum, korkmayın lütfen🫶

Olursaniz burada bilgilendirme yapin lutfen su lanet hapin etkisinden kurtulmak istiyorum bende cnku nekadar beklemeye kalbim dayanir bilmemm

Olursaniz burada bilgilendirme yapin lutfen su lanet hapin etkisinden kurtulmak istiyorum bende cnku nekadar beklemeye kalbim dayanir bilmemm
Regl oldum bu sabah uyanınca. Yine de totel de 13 gün gecikti. Daha fazla da gecikme yapabilir lütfen korkmayın, Ella güçlü bir hap hamile kalman çok zor. Zaten normal şartlarda dahi şıp diye hamile kalınmıyor. Stresten uzaklaşman gerekiyor ve 3-4 maydonozu kaynatıp suyunu iç, çok güzel regl söktürücü. Tarlusal kullanma dediğim gibi. 1 haftaya regl olursun. İçinin rahat olması için test yapabilirsin, negatif çıkacaktır.

Cok sukur bende oldum test yaptim tek cizgi gordum. Sonra oldum bi rahatladim anlatamam 2 gun gecikmisdi benimm

merhabalar öncellikle ben sevgilimle tam bir ilişkim olmadı ama vajinama biraz zevk suyu geldiğinden işkillendim ve 5-6 saat sonrasında Ella hapı aldım bir de almadan önce beni işkillendiren bildirim geldi bana yumurtlama günü diye o beni daha da kötü yaptı günlerdir araştırıyorum. İlacı içmemden iki hafta geçmesine rağmen mide bulantılarım memelerde hassasiyet ve aşırı derecede akıntılarım oluyordu stresten olabilir bir dönem takmadım ve arkadaşlarıma anlatıp rahatlattığım dönemde belirtiler azaldı şimdi regl dönemim geldi yarın olmam gerekiyor ama olacağımdan emin değilim belirtiler oluyor yine stres yapıyorum korktuğum için test almayı düşünüyorum ama doğru göstermiyor okuduklarım kadarıyla yarın hastaneye randevu bulabildim öğrenci olduğumdan daha doktora nasıl anlatacağımı düşünüyorum biraz da acaba bir hamilelik söz konusu olabilir mi ? Arkadaşlarım ve sevgilim mümkün olmadığını söylüyorlar ama emin olamıyorum

Back