Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ella
- Konu Sahibi hay67
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ella ertesi gün hapı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Ağustos 2022
- 3.140
- 5.662
- 88
Kullanılan hap hormonlarda bozukluk yaptığı için gecikme yaşanır normaldir14 şubatta korunmasız bir ilişki yaşadık,ilişkiden 17 saat sonra ella aldim içime boşalıp boşalmadığından emin değilim.Reglim 8 gün gecikti dün test yaptım fakat negatif,göğüs ağrım var.Hamile olsam idrar testinde çıkar mıydı? Benzer durumu yaşayan var mı?
Kızlar ben ellayı 7 saat sonra kulllandım ve sonuç bebiş geliyor ella düşünüldüğü üzere %100 koruma sağlamaz hemen kullanılması gerekiyor 1 saat bile geçmeden bizim için erken bir süpriz oldu ama evli değilseniz ve bu durum hapa kaldıysa daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.14 şubatta korunmasız bir ilişki yaşadık,ilişkiden 17 saat sonra ella aldim içime boşalıp boşalmadığından emin değilim.Reglim 8 gün gecikti dün test yaptım fakat negatif,göğüs ağrım var.Hamile olsam idrar testinde çıkar mıydı? Benzer durumu yaşayan var mı?
İdrar testi yapmis miydiniz?Kızlar ben ellayı 7 saat sonra kulllandım ve sonuç bebiş geliyor ella düşünüldüğü üzere %100 koruma sağlamaz hemen kullanılması gerekiyor 1 saat bile geçmeden bizim için erken bir süpriz oldu ama evli değilseniz ve bu durum hapa kaldıysa daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
- 29 Aralık 2016
- 412
- 139
- 103
- 29
Gelecegi varsa gelir elbette bir mucizeye taniklik etmissnzKızlar ben ellayı 7 saat sonra kulllandım ve sonuç bebiş geliyor ella düşünüldüğü üzere %100 koruma sağlamaz hemen kullanılması gerekiyor 1 saat bile geçmeden bizim için erken bir süpriz oldu ama evli değilseniz ve bu durum hapa kaldıysa daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
Evet yaptım pozitif çıktı yaklaşık 5 haftalık hamileyim dış gebelik şüphesi var emgellemesse eğer dış gebeliğede sebep verebiliyormuş bekliyorum aşırı tedirginimİdrar testi yapmis miydiniz?
Dua edin kızlar dış gebelik riskim varGelecegi varsa gelir elbette bir mucizeye taniklik etmissnz
Dış gebelikte idrar testi negatif çıkarEvet yaptım pozitif çıktı yaklaşık 5 haftalık hamileyim dış gebelik şüphesi var emgellemesse eğer dış gebeliğede sebep verebiliyormuş bekliyorum aşırı tedirginim
Malesefki sonuç dış gebelik dün yapılan kontrolden sonra dış gebelik tanısı koyuldu sonuç negatif çıkmaz aksine hcg değerleri normal şekilde hergün ikş katına çıkarak gidiyor yanlış bilgilendirme yapmayalım.Dış gebelikte idrar testi negatif çıkar
- 2 Mart 2023
- 240
- 144
- 18
Geçmiş olsunMalesefki sonuç dış gebelik dün yapılan kontrolden sonra dış gebelik tanısı koyuldu sonuç negatif çıkmaz aksine hcg değerleri normal şekilde hergün ikş katına çıkarak gidiyor yanlış bilgilendirme yapmayalım.
Yanlış biliyosunuzMalesefki sonuç dış gebelik dün yapılan kontrolden sonra dış gebelik tanısı koyuldu sonuç negatif çıkmaz aksine hcg değerleri normal şekilde hergün ikş katına çıkarak gidiyor yanlış bilgilendirme yapmayalım.
Beta düzensiz artar veya düzenli artıp şiddetli ağrılar our
Merhabalar benide crvaplarsanız çok sevinirim
Ben sözlümle ilişkiye girdim ilişki esnasında boşalacağını anladığı an içimden çıktı ve dışarıya boşaldı bende gördüm o da neler olduğunu anlattı zaten neyse sonra prezervatif benim oramın dışında kalmıştı onu da düzgünce aldı zaten prezervatife boşalmamıştı dışarıya boşalmıştı fakat ben çok takıntılı biri olduğum için 1 saat içinde ella hapı içtim birde benim polikistik overım var sizce hamile kalma olasılığım var mı yoksa teste bile mi gerek yok
Ben sözlümle ilişkiye girdim ilişki esnasında boşalacağını anladığı an içimden çıktı ve dışarıya boşaldı bende gördüm o da neler olduğunu anlattı zaten neyse sonra prezervatif benim oramın dışında kalmıştı onu da düzgünce aldı zaten prezervatife boşalmamıştı dışarıya boşalmıştı fakat ben çok takıntılı biri olduğum için 1 saat içinde ella hapı içtim birde benim polikistik overım var sizce hamile kalma olasılığım var mı yoksa teste bile mi gerek yok