• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella

hay67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
8
0
1
24
14 şubatta korunmasız bir ilişki yaşadık,ilişkiden 17 saat sonra ella aldim içime boşalıp boşalmadığından emin değilim.Reglim 8 gün gecikti dün test yaptım fakat negatif,göğüs ağrım var.Hamile olsam idrar testinde çıkar mıydı? Benzer durumu yaşayan var mı?

Bende ella kullandm ama tabi kac yil once kullandigimda hamile kalmadm ertesi gun habi diye geciyor ben hamile kalmadm 2 kere kullandm yani

14 şubatta korunmasız bir ilişki yaşadık,ilişkiden 17 saat sonra ella aldim içime boşalıp boşalmadığından emin değilim.Reglim 8 gün gecikti dün test yaptım fakat negatif,göğüs ağrım var.Hamile olsam idrar testinde çıkar mıydı? Benzer durumu yaşayan var mı?
Kullanılan hap hormonlarda bozukluk yaptığı için gecikme yaşanır normaldir

Kızlar ben ellayı 7 saat sonra kulllandım ve sonuç bebiş geliyor ella düşünüldüğü üzere %100 koruma sağlamaz hemen kullanılması gerekiyor 1 saat bile geçmeden bizim için erken bir süpriz oldu ama evli değilseniz ve bu durum hapa kaldıysa daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Kızlar ben ellayı 7 saat sonra kulllandım ve sonuç bebiş geliyor ella düşünüldüğü üzere %100 koruma sağlamaz hemen kullanılması gerekiyor 1 saat bile geçmeden bizim için erken bir süpriz oldu ama evli değilseniz ve bu durum hapa kaldıysa daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
İdrar testi yapmis miydiniz?

Gelecegi varsa gelir elbette bir mucizeye taniklik etmissnz🫠

Dış gebelikte idrar testi negatif çıkar :KK70:
Malesefki sonuç dış gebelik dün yapılan kontrolden sonra dış gebelik tanısı koyuldu sonuç negatif çıkmaz aksine hcg değerleri normal şekilde hergün ikş katına çıkarak gidiyor yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Malesefki sonuç dış gebelik dün yapılan kontrolden sonra dış gebelik tanısı koyuldu sonuç negatif çıkmaz aksine hcg değerleri normal şekilde hergün ikş katına çıkarak gidiyor yanlış bilgilendirme yapmayalım.
Yanlış biliyosunuz
Beta düzensiz artar veya düzenli artıp şiddetli ağrılar our

Merhabalar benide crvaplarsanız çok sevinirim
Ben sözlümle ilişkiye girdim ilişki esnasında boşalacağını anladığı an içimden çıktı ve dışarıya boşaldı bende gördüm o da neler olduğunu anlattı zaten neyse sonra prezervatif benim oramın dışında kalmıştı onu da düzgünce aldı zaten prezervatife boşalmamıştı dışarıya boşalmıştı fakat ben çok takıntılı biri olduğum için 1 saat içinde ella hapı içtim birde benim polikistik overım var sizce hamile kalma olasılığım var mı yoksa teste bile mi gerek yok

Back