Ella

Valla bende hatta ben 1 bucuk yil.once bu ella yuzunden dis gebelik gecirdim akillanmamisim demekki yine aldim igne vurulmama karsilik bugun 6 gun gecti tik yok pazartesi birdaha konturole gidecegim bakalim bidaha bi baksin

Kan ve idrar aru ultrosonda bise cikmadi gebelikle ilgili bu sabahta eczaneden hizli gebelik testi aldim onda da bise yok sanki sabak minicik bi kahve rengimsi birsey geldi gibi bekliyorum hala anlayacaginiz 58 tl hap bu hafta cepten giden testi vs 300 tl bide uzerine uzun bekleyis

Valla bende hatta ben 1 bucuk yil.once bu ella yuzunden dis gebelik gecirdim akillanmamisim demekki yine aldim igne vurulmama karsilik bugun 6 gun gecti tik yok pazartesi birdaha konturole gidecegim bakalim bidaha bi baksin

Dış gebelik Ella yüzünden değildir bence, yine doktorunuz en iyisini bilir ama... Ellayı kullandığınızda eğer döllenme daha önceden gerçekleştiyse; Ella bebeğe zarar vermiyor. Gebeliğe bir negatif etkisi yok.

Merhaba gizibe diş gebeligim ella araciliyla oldu bu zaten prespekturunde de yaziyor 100 kadindan 1 inde gerceklesiyor diye ben 2 sene once gecirdim bu yuzden operasyon daha once hic boyle bir sorunla karsilasmamistim bir oglum var iki normal.kurtajim oldu biyolojik olarak kendimi biliyorum bu ilac yuzunden basima gelmeyen kalmadi ama.iste ayni hatayi 2 sene sonra tekrar yaptim neyseki cok.sukur bugun kanamam.gerceklesti birdaha asla.kullanmam.ben bu ilaci resmen alt ust etti gunlerdir beni

Merhabalar,

Geçen ay ayın 20'sinde regl oldum ne zaman regl olmam gerekiyor? Birde 13'ünde ilişki yaşadım içime boşalma olmadı ama yinede Ella hap kullandım ne zaman kan testi yaptırmalıyım? Gebe olma ihtimalim varmı sizce ?

Şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…