Ella

Kaset testlerden yaptım iki tane, birini dün birini bugün. İkisi de negatif çıktı. Sanırım ilaç ciddi manada aksattı döngümü. Bir daha kullanmayacağım, korunmada sıkıntı yaşarsak bile.

ben yakin zamanda kullandim ama bende de yan etki gostermedi. zaten illa gösterecek diye birsey yok. duzensizlik yapması normal. benimde 2 gun gecikmem oldu. sokturucu neler yapilir bilmiyorum
ya inanın bende çok korkuyorum . çoğu kişide yan etki yapmış bende daha hiç bir yan etki gözükmedi . gerçi komik gelebilir ama üzerinden 3 saat geçti ve ben çok korkuyorum

ya inanın bende çok korkuyorum . çoğu kişide yan etki yapmış bende daha hiç bir yan etki gözükmedi . gerçi komik gelebilir ama üzerinden 3 saat geçti ve ben çok korkuyorum
3 saat cok kisa. bende de hic bir yan etki olmamisti. 72 saat içinde aldinizmi

korkmayın. bisey olmaz insallh. herkeste yan etki gostermez. ama yinede temkinli olmakta fayda var. ilaci alip hamile kalanda var
Peki ben pazartesi guni kan testi yaptirsam sonuclarda cikar mi erken mi daha yoksa hastaligimi mi bekleyim

bence bekleyin cikmaz daha cunki. ne kadar var gunune
bu pazartesi gittim ve salı günü sonucu aldım pozitif çıktı ve daha çok yeniymiş . bazı yerler ellanın etkileyebileceğini söylüyor umarım yarın artış göstermez ve bu sıkıntıdan kurtulurum

oylemi.. kac cikti degeriniz. insallah hersey istedigibiz gibi olur

ben ilişkiden sonra 8 saat sonra içtim adetime 7 gün f
oylemi.. kac cikti degeriniz. insallah hersey istedigibiz gibi olur
normal değer 0-5 sonuç 32,77 gösteriyodu daha çok yeni olduğunu söylediler 2 gün sonra tekrar gel dediler 2 katı artması gerekiyomuş normalde artıyo mu ona bakacaklar. ella da hormonları çok etkiliyomuş ya ondan kaynaklanmasını umuyorum insallah artmaz .

gercekten cok arada bi deger. 5in ustu gebelik normalde. ellanin hormonlari etkilediini bende duymustum. benim de adetm erken olmustu

2 saat sonra kullandim. ama 72 saate kadar kullaniliyor diye biliyorum
canım ben bir sonraki gün kullanmıştım bende de yan etki göstermemişti sanki sadece biraz daha sinirlilik ama o da normaldir diye düşündüm hormon dengelerin alt üst oluyor çünkü benimde reglim 2 gün kadar gecikmişti o kadar birşey olmaz merak etme anlayabiliyorum seni insan pek bir tedirgin oluyor...

benim bi skntim olmadida zaten. sadece reglim 2 gun önce olmustu. arkadasin beta hcg degeri yuksek cikmis. etki etmedigi durumlarda olabiliyomus ilacin

Bende dun ilişkiden 13 saat sonra aldım boşalma olmadı ama ıkıncı ılşkıydi zevk suyu ihtimali bitsin diye içtim ama şu okuduklarım benı stres yaptı adetıme normalde 13 gun var yumurtlama donemımden 1 gun sonraydı şu ana kadar bi bulgu yok bende normalmi yoksa sonradan mı ortaya cıkıyor bılgı verırsenız sevınırım

Malesef gebelik bizim dusundugumüz gibi kolay olusmuyor. Boşuna stres yapiyorsunuz

Ben 3 kere kürtaj oldumama istenen gebelikti ve malesef onları düşükle kaybettim biraz hamilelik duymak istemiyorum bu geldi başa bende ella içtim yan etkilerinden o kadar çok bahsrtmişlerki korktum

Ben 3 kere kürtaj oldumama istenen gebelikti ve malesef onları düşükle kaybettim biraz hamilelik duymak istemiyorum bu geldi başa bende ella içtim yan etkilerinden o kadar çok bahsrtmişlerki korktum
Inşallah aynı şeyi yasamazsin birdaha canım. Bende bir düşük yaptım. Allah yasatmasin çok zor. Psikolojisi çok ağır oluyor

ella içtinizse adet olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…