• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella ve adet gecikmesi

demirdamla35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Merhabalar tam birliktelik yaşanmadı fakat kontrol amaçlı ella ertesi gün hapı kullandım. Bugün adet olmam gerekiyordu henüz olmadım. Ella ne kadar adet gecikmesi yapar? Konu hakkında bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim.

Merhabalar tam birliktelik yaşanmadı fakat kontrol amaçlı ella ertesi gün hapı kullandım. Bugün adet olmam gerekiyordu henüz olmadım. Ella ne kadar adet gecikmesi yapar? Konu hakkında bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim.
Her bünyede farklı etkileri var. Ben 1 ay hiç regl olmadığımı bilirim yan etkileri yüzünden. Bekleyin bakalım.

Ellanin yan etkilerinde gecikme olabileceği yazıyor ama bende sadece 2 3 günlük bir gecikme yaşandı. Stresle birleşince çok gecikiyor

Back
X