• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kontrol hapı

Madem dogum kontrol hapi kullanilacak bir hatırlatıcı olmalı. Ben 10 seneden fazla kullandim hap. Saat 21.00e ayarliydi alarmim ve saniye aksamiyordu. Hicbir kaza, istenmeyen gebelik yasamadim. Zaten dogru kullanilmayacaksa hormon ilacina bosuna bulasilmamali...
Herkes sizin gibi doğru kullansaydi ekstrem durumlar hariç ( birlikte başka ilaç kullanımı, ilaçtan sonra kusma vb.)istenmeyen gebelikler yaşanmazdı lakin maalesef ki kullanan kadınların pek çoğu yanlış kullanıyor. Sonra da gebe kalınca ama ben korunuyordum korunurken oldu diyor. İnşallah konu sahibi de bundan sonra tam saati saatine düzenli kullanır ve böyle endişeler duymasına gerek kalmaz🙏🏻

Kızlar yazdıklarınız için teşekkür ederim. Sezaryen dikişimin olduğu yerde kan pıhtısı oluşmuş bu lekelenme ve adet olamama sebebi buymuş. Çok şükür ilaç kullandım ve oldu. ☺️Yardımlar için teşekkür ederim

Madem dogum kontrol hapi kullanilacak bir hatırlatıcı olmalı. Ben 10 seneden fazla kullandim hap. Saat 21.00e ayarliydi alarmim ve saniye aksamiyordu. Hicbir kaza, istenmeyen gebelik yasamadim. Zaten dogru kullanilmayacaksa hormon
Merhaba size bisey soracam ben haplari almaya basladim ama istedigim herhangi haptan basladim bir Sorun olurmu?

Dogum kontrol hapı ufakta olsa lekelenme yapabilecegini söylemişti doktorum.
Ocak subat aylarinda regl olmadm doktora gittm yasmin verdi 3 ay kullandm o sekilde adet gordm gecen ay 3 gun gecikmeyle regl oldum bu ay 10 gun gecikti hala olmadm bu sekilde olmasi normalmi sizce :(

Lekelenmeyi ben de yaşamıştım doğum kontrol hapı kullanırken. Doktorum düzenli kullananlarda görülebilir endişe etmeyin demişti. Hatırladığım kadarıyla adetime de bir etkisi olmamıştı yine gününde olmuştum. Tabi siz yine takibini yapın, gerektiğinde doktorunuza danışın
Dogum kontrol hapi kullandiysaniz yardimci olurmusunuzz adet duzenligi icin doktorum yasmin verdi 3 ay kullandm ve biraktm haziranin 6sinda hapsiz 3 gun gecikmeyle adet oldm ama bu ay hala olmadim sizce olabilirmi bu maydonoz suyu denedm fayda bulamadimm

Back
X