Ella Ve Adaçayı

zale8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2023
30
4
Arkadaşlar merhaba Ella kullanalı 14 gün oldu ve şuan 1 gün sonra yada 2 gün sonra adet olmam gerekıyor ama hiç bir adet belirtim yok ne yapmam lazım Adaçayı içsem bir sorun olur mu
Ve korkuyorum adet olamayacağım diye lütfen yardımcı olur musunuz

kısaca bir şey sorucam size korunmasız ama içeri boşalma olmadan bir ilişki yaşadım fakat çok bir şey yapamadık içimde fazla durmadı saniyeler şekline diyim bende yine de ella içtim 1 saat 1 buçuk saat içinde ara ara hafif kanamam oldu 3 gün sonra olmadı ellanın belirtileri olurmus mide karın ağrısı vs bende hiç bir şey olmadı anlamadım bir şey

Arkadaşlar merhaba Ella kullanalı 14 gün oldu ve şuan 1 gün sonra yada 2 gün sonra adet olmam gerekıyor ama hiç bir adet belirtim yok ne yapmam lazım Adaçayı içsem bir sorun olur mu
Ve korkuyorum adet olamayacağım diye lütfen yardımcı olur musunuz
Adaçayı adet mi söküyor? Maydanozu soğanı duydum da bunu duymadım. Direk içe boşalma durumu varsa küçük de olsa ihtimal var ama mevsim değişikliğinden adet tarihi de kayabiliyor. Bir hafta daha bekle sonra test yap.bu süreçte daha çok oynama vucudunla.

Hayır içe boşalma durumu olmadı zaten içimde de çok durmadı ilişki denemeyecek kadar diyim ben bir şüphe ile kullandım ellayı yani bir şey olur mu diye korkuyorum şuan böyle bir duruma hazırlıklı değilim çok gerginim 2 haftaya yakındır diken üstndeyim

Benim gecikmemişti ama açıkladım üstte nedenini. Yumurtlamanızı erteliyor eğer elladan önce yumurtladıysanız gecikmeme şansı yüksek
Canım hani demiştim ya bugün normalde adet olmam gerekiyorlar şuan bende biraz açık renkte bir kan geldi ama adetmiyim bilemedim başka bir şey mi onu da anlayamıyorum lütfen yardımcı olur musun bana

Canım hani demiştim ya bugün normalde adet olmam gerekiyorlar şuan bende biraz açık renkte bir kan geldi ama adetmiyim bilemedim başka bir şey mi onu da anlayamıyorum lütfen yardımcı olur musun bana
Gelmek üzeredir adetin demek, sökülmeden geliyor bazen öyle

X