N nrgzkz Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2019 6 -1 1 28 21 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi nrgzkz #1 1 hafta toplam 3 adet ella tb kullanım ve şuan adettim geçikti 40. gündeyim ltfen yardım adet olurmuyum test yaptım ama negatif cıktı yardım acik
1 hafta toplam 3 adet ella tb kullanım ve şuan adettim geçikti 40. gündeyim ltfen yardım adet olurmuyum test yaptım ama negatif cıktı yardım acik
Ozgelin 🧿 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Haziran 2018 849 1.095 63 21 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi nrgzkz #2 Doktora git ..çözümü burda bulamazsın..
kinderpingui Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2012 795 1.205 113 İstanbul 21 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi nrgzkz #3 nrgzkz .!.: 1 hafta toplam 3 adet ella tb kullanım ve şuan adettim geçikti 40. gündeyim ltfen yardım adet olurmuyum test yaptım ama negatif cıktı yardım acik Genişletmek için tıkla... 1 haftada 3 kere ertesi gün hapı içerseniz hormonlarınız alt üst olmuştur. O hap sürekli bir koruma yöntemi olarak kullanılmaz.
nrgzkz .!.: 1 hafta toplam 3 adet ella tb kullanım ve şuan adettim geçikti 40. gündeyim ltfen yardım adet olurmuyum test yaptım ama negatif cıktı yardım acik Genişletmek için tıkla... 1 haftada 3 kere ertesi gün hapı içerseniz hormonlarınız alt üst olmuştur. O hap sürekli bir koruma yöntemi olarak kullanılmaz.
N nrgzkz Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2019 6 -1 1 28 21 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi nrgzkz #4 kinderpingui .!.: 1 haftada 3 kere ertesi gün hapı içerseniz hormonlarınız alt üst olmuştur. O hap sürekli bir koruma yöntemi olarak kullanılmaz. Genişletmek için tıkla... ama adet olurum dimi
kinderpingui .!.: 1 haftada 3 kere ertesi gün hapı içerseniz hormonlarınız alt üst olmuştur. O hap sürekli bir koruma yöntemi olarak kullanılmaz. Genişletmek için tıkla... ama adet olurum dimi
kinderpingui Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2012 795 1.205 113 İstanbul 21 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi nrgzkz #5 nrgzkz .!.: ama adet olurum dimi Genişletmek için tıkla... Onun 1 tanesi bile döngüyü ciddi anlamda etkiliyor, 3 tanesi ne yapar bilemiyorum. Bir doktora gitseniz çok iyi olur.
nrgzkz .!.: ama adet olurum dimi Genişletmek için tıkla... Onun 1 tanesi bile döngüyü ciddi anlamda etkiliyor, 3 tanesi ne yapar bilemiyorum. Bir doktora gitseniz çok iyi olur.
N nrgzkz Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2019 6 -1 1 28 21 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi nrgzkz #6 kinderpingui .!.: Onun 1 tanesi bile döngüyü ciddi anlamda etkiliyor, 3 tanesi ne yapar bilemiyorum. Bir doktora gitseniz çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... 15 gün ileri atıcak sanırım
kinderpingui .!.: Onun 1 tanesi bile döngüyü ciddi anlamda etkiliyor, 3 tanesi ne yapar bilemiyorum. Bir doktora gitseniz çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... 15 gün ileri atıcak sanırım
gizemliasli Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2018 19.731 En iyi cevaplar 2 74.053 598 24 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi nrgzkz #7 onun 1 tanesi bile 1 yıllık döngüyü yerinden oynatıyor siz ne diye bir haftada 1 tane aldınız ki? hadi kullanmayı bilmiyorsunuz eczacınıza da mı alırken danışmadınız, gerçi alırken bilgi veriyorlar.derhal doktora gidip yaptığınızı da anlatın.
onun 1 tanesi bile 1 yıllık döngüyü yerinden oynatıyor siz ne diye bir haftada 1 tane aldınız ki? hadi kullanmayı bilmiyorsunuz eczacınıza da mı alırken danışmadınız, gerçi alırken bilgi veriyorlar.derhal doktora gidip yaptığınızı da anlatın.