Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aile Planlaması ella tb kullandım
- Konu Sahibi nrgzkz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ella ella ertesi ella ertesi gün hapı
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ya napıcam korkuyorum benBir tanesi bile vücüdu alt üst ediyor..4 tane maşallh ne yaşasanız norml..
- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Senede 1-2 kezden fazla kullanılmaması gereken hormon bombasını ağrı kesici gibi mi kullandın?
Hormon dengesini bozduğu için çok normal. Ertesi gün hapı korunma yöntemi değildir. Sadece Ekstra önlemdir zor durumlarda kullanmak için. Ya da beklenmedik olaylarda kullanılmak içindir.
Madem birşeyler sürekli yaşanıyor ve hamile kalmak istemiyorsunuz bari doğum kontrol hapı kullanın ama doktor kontrolünde.. Hem daha sağlıklı ve hesaplı olur benden sana tavsiye.
Hormon dengesini bozduğu için çok normal. Ertesi gün hapı korunma yöntemi değildir. Sadece Ekstra önlemdir zor durumlarda kullanmak için. Ya da beklenmedik olaylarda kullanılmak içindir.
Madem birşeyler sürekli yaşanıyor ve hamile kalmak istemiyorsunuz bari doğum kontrol hapı kullanın ama doktor kontrolünde.. Hem daha sağlıklı ve hesaplı olur benden sana tavsiye.
ADET OLURMUYUM PEKİSenede 1-2 kezden fazla kullanılmaması gereken hormon bombasını ağrı kesici gibi mi kullandın?
- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Büyük harfle yazmak yasak.ADET OLURMUYUM PEKİ
Bu sorunun cevabını da ben veremem. Doktora gitmelisin çok rahatsız hissediyorsan.
- 24 Haziran 2019
- 89
- 10
- 3
- 39
Canım ertesi gün hapının bir adet döneminde 1'den fazla kez kullanılmaması öneriliyor.1 ay içinde toplmada 4 tane ella tb kullandım ve 40 . gündeyim hala regl olamadım yardım
Ertesi gün hapı bu kadar sık kullanman gerekiyorsa doğum kontrolü için prezervatif, doğum kontrol hapı gibi size uygun bir yöntemi tercih etsen daha iyi olur.
Ertesi gün hapı kullandıktan sonra adetin 7 güne kadar gecikmesi normal ancak 4 tane aldığın için bir doktora danışsan iyi olabilir.
- 26 Haziran 2014
- 558
- 819
- 358
Merhaba, ben de bir ay içinde iki defa kullanmak zorunda kaldım ve hayatımın en kötü 6 ayını geçirdim hatta şöyle söyleyim, erken menapoz sebeplerimden biri oldu çünkü tiroid hastasıyım, tiroidden tutun fsh- lh tüm değerlerimi allak bullak etti. Ha ne yapman gerekiyor, en acilinden doktora gidiyorsun bu işin hiç şakası yokkkk
Adet gecikmesi dışında ne yaşadınız bende iki tane alacağım korkuyorum ama çok bilgili değilim bilgili olan birine sorun adet söktürücü işe yarar mı batırır mı acaba1 ay içinde toplmada 4 tane ella tb kullandım ve 40 . gündeyim hala regl olamadım yardım
Son durumu merak ediyorum hamile kaldınız mı özelden veya burdan cevaplayabilirsibizSenede 1-2 kezden fazla kullanılmaması gereken hormon bombasını ağrı kesici gibi mi kullandın?
- 24 Ağustos 2020
- 2.987
- 7.504
- 108
Allah aşkına hiçmi okumıyorsunuz yolda en fazla 2 kere kullanılmalı yazıyor ilaç için siz bir ayda 4 diyorsunuz doğum kontrol diye bir yöntem var biliyorsunuz değilmi ? Bunişi yaparken sonuçlarınıda düşünün lütfen kaçıncı yüzyıldayız ?1 ay içinde toplmada 4 tane ella tb kullandım ve 40 . gündeyim hala regl olamadım yardım
- 24 Ağustos 2020
- 2.987
- 7.504
- 108
Reşit değilim yazmış bide aşlah aşkına 18yaşından küçük ve ayda 2kez kullanmanızı gerektiren ne gibi bir durum varmış cidden çok merak ediyorum. Ne günlere kaldık çocuk yaştaki birinin bunları demesi yazık gerçektende.Ben de bir ayda iki kez almam gereken bir dönemdeyim ne yapsam bilemedim reşitde değilim doktora da gidemiyorum bana da akıl verin