• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella sonrası tarlusal ve ölen adet düzenim

saattarak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2019
6
8
1
26
Merhaba. Temmuz ayında ilişki sırasında kazadan dolayı ella kullandım, sonraki adetim birkaç gün, ondan sonraki bir hafta gecikti. Sonraki adetim ise olmadı, 2 hafta gecikince doktora gittim, hormonlarında düzensizlik olmuş yumurta tembelliği pcos var sende vs deyip hormon testi yaptı, sonuçlar çıkınca da hormon dengesizliği olmuş deyip tarlusal yazıp gönderdi bir şey açıklamadan..... Bende pcos var mı yok mu, ne sorunum var hiçbir fikrim yok yani. En son tarlusalla olduğum adetimin bitişinden 2 hafta sonra göğüslerimde aşırı bir hassaslık ve ağrı başladı, 4 5 gündür devam ediyor. Gebelik testi yaptım bayağı, hepsi negatif. Asıl korkum bu hapın bende kalıcı bir düzensizliğe veya hastalığa neden olup olmadığı.. Aranızda böyle veya benzer bir deneyimi olan varsa lütfen bahsedebilir mi? Doktora gitmek istiyorum ama beklesem mi adet dönemine kadar ne yapsam bilemedim.. Tavsiye istiyorum lütfen.. Teşekkürler :)

Adetinin bitişinden sonraki haftalarda göğsündeki hassasiyet yumurtlama döneminde olduğundan olabilir. Normal aslında. Adetten 2 hafta sonra bazilari 1 hafta sonra bu hassasiyeti yasayabilir. ben de önce gebelik testi yaptırdım sonra tarlusal kullanıyorum şu an. Doktor verdi adet gecikince.Son 2 hap.. Ama forumda benim gibi olup sonra hamile olduğunu ogrenenenler var..resmen uykum kaçtı.:KK17:

Adetinin bitişinden sonraki haftalarda göğsündeki hassasiyet yumurtlama döneminde olduğundan olabilir. Normal aslında. Adetten 2 hafta sonra bazilari 1 hafta sonra bu hassasiyeti yasayabilir. ben de önce gebelik testi yaptırdım sonra tarlusal kullanıyorum şu an. Doktor verdi adet gecikince.Son 2 hap.. Ama forumda benim gibi olup sonra hamile olduğunu ogrenenenler var..resmen uykum kaçtı.:KK17:
Açıkçası gebelik testi yaptırıp çıkan durumlar yanlış zamandan kaynaklanan testler de olabiliyor, o testin kullanılma nedeni de güvenilir olması, kan seviyelerine bakıyor sonuçta, çok gerilme bence. Şahsen tarlusal kullanırken çok sancı yaşadım kasık ağrısı vs kullandıktan da 4 gün sonra adet oldum, herkeste farklı oluyor yani. Gerilme, canını sıkma, test yapılmış, adet olmayı bekle, rahat edemediysen kendin test alıp yap, sonucu görünce rahatlayacaksın.

Ellayı 1 yıl icinde 4. Kez kullandim ve su an 13 gun geciktim ilk 3 übde huc gecikmemistim sizce ellanin etkisi mi bu test yapmaya korkuyorun

Ellayı 1 yıl icinde 4. Kez kullandim ve su an 13 gun geciktim ilk 3 übde huc gecikmemistim sizce ellanin etkisi mi bu test yapmaya korkuyorun
Valla ben 1 ayda 3 kere kullandım:)) korka korka. Ama sonuncusunu doktor kontrolünde aldım. Sorupta. Belki ilk bir iki ay bozulur düzeninin dedi. sonra hicbir şey olmadı. Üstünden 6 ay geçince gecikti regl. Onunla ilgisi yoktur dediler

K Kokowas kızlar ertesi gün hapı kullanıcağını lütfen korunun bu hapla hamile kalan da var ama en önemlisi hormanlarla acayip bi şekilde oynuyor ve bozuyor..

Back