- 14 Eylül 2024
- 4
- -1
-
- Konu Sahibi Stargirl11
Yanıtınız için teşekkür ederim. İlk saatlerde ella kullanıp da hamile kalan birçok kişinin mesajını okudum. Açıkcası onları okuduktan sonra çok tedirgin hissetmeye başladım. Ne zaman hamilelik testi yapmalıyız acaba bilginiz var mı?İlacın yan etkisi bunlar. Her zaman küçük de olsa ihtimal var ilk adetinizi bekleyin. Biraz gecikme ve miktarda azalma olabiliyor.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Ben de böyle olmasını umuyorum fakat ilk saatlerinde ella kullanıp hamile kalan birçok kişinin mesajını okudum. Bu durum beni çok tedirgin etmeye başladıElla kullanmışsınız hemde ilk saatlerde gebelik riski yok
Adet tarihiniz gecikince yapmalısınızYanıtınız için teşekkür ederim. İlk saatlerde ella kullanıp da hamile kalan birçok kişinin mesajını okudum. Açıkcası onları okuduktan sonra çok tedirgin hissetmeye başladım. Ne zaman hamilelik testi yapmalıyız acaba bilginiz var mı?
İlk ilişki kan gelmemesi normal bir durum.
Ella almış olmanız %1lik ihtimali ortadan kaldırmaz. İlişki üzerinden 12 14 gün gibi bir süre geçince kanda değer baktırabilirsiniz .
Profilde evli olduğunuz yazmıyor sanırım tepkiden korkup açık açık yazmadığınızı düşünüyorum.
Prezervatif kullanın riske
Merhaba, henüz evli değiliz. Tepkiden niçin korkayım anlayamadım. Durumumu rahatça açıkladım. Burası kadınların dayanışma içinde olması gereken bir platform. Varsayımlarda bulunmak yerine yardımcı olursanız sevinirim. Yanıtınız için teşekkür ederim.İlk ilişki kan gelmemesi normal bir durum.
Ella almış olmanız %1lik ihtimali ortadan kaldırmaz. İlişki üzerinden 12 14 gün gibi bir süre geçince kanda değer baktırabilirsiniz .
Profilde evli olduğunuz yazmıyor sanırım tepkiden korkup açık açık yazmadığınızı düşünüyorum.
Prezervatif kullanın riske atmayın.
Ella ne demekElla kullanmışsınız hemde ilk saatlerde gebelik riski yok
Ella ne demek
Evet düşünüyorum.Allah im.insallah bu ay gebe kalirim.Siz gebelik düşünmüyor musunuz, ne yapacaksınız ellayı
Ertesi gün hapı.Ella ne demek
Ella acil bi doğum kontrol hapı, hamile kalmamak için kullanılıyor sizlik değilEvet düşünüyorum.Allah im.insallah bu ay gebe kalirim.
O değilde siz nerden anladınız gebelik düşündüğümüElla acil bi doğum kontrol hapı, hamile kalmamak için kullanılıyor sizlik değil
Gebelik topiclerinde 5 konudan 4'ü sizinO değilde siz nerden anladınız gebelik düşündüğümü
Allah ım sen bana gebe kalmayı anne olmayı nasip.etGebelik topiclerinde 5 konudan 4'ü sizin