- 21 Haziran 2020
- 74
- 18
- 18
- Konu Sahibi yaren 1995
-
mrb bayanlar lutfn cwp yazın adetime 2 hafta kala ella kullandım ve adetim olmadi test yaptm negatf cktı tarlusal kulandım 20 gun oldu hala olmadım test yaptm gene negatf agrilarım var kahverengi lekelenmeler oluyo napmam lazm doktora gitmek istemyrm malum koronadan dolayi hastaneler riskli bi kutu daha tarlusal alsam icsem olurmu ?
Sabah gidip sorucm ama oda kadin doguma git der kesinAile hekiminize gidin bence. Kendi kendinize bir şeyler kullanmanız iyi değil.
Sabah gidip sorucm ama oda kadin doguma git der kesin
ewt bnde hcg yapmasni isticm tesekkur edrmKan testi de yapabilir. Doktoruna göre değişir kötü düşünme.
adet gecikmesindn baska bise yasamadm oda en beteri ztnElladan sonra yan etki yaşadınız mı hiç
Kaç gün gecikti ? O süre zarfında doktora gittiniz miadet gecikmesindn baska bise yasamadm oda en beteri ztn
mrb bayanlar lutfn cwp yazın adetime 2 hafta kala ella kullandım ve adetim olmadi test yaptm negatf cktı tarlusal kulandım 20 gun oldu hala olmadım test yaptm gene negatf agrilarım var kahverengi lekelenmeler oluyo napmam lazm doktora gitmek istemyrm malum koronadan dolayi hastaneler riskli bi kutu daha tarlusal alsam icsem olurmu ?
ella üstüne tarlusal kullanıp vücudunuzu hormon bombası haline getirmişsiniz bu sekilde benim de 42 gun gecikmişti adetim doktor beklemekten baska bi caren yokdemişti kanda betaya baktır sonra da stres yapmadan bekle
Ben adetim bittikten 3 gün somra içtım herhangi bi yan etkisi olmadi simdiye kadar ama bu hafta adet olmam lazim hamile kalmaktan korkuyorum test yapmaya da cesaretim yok hasta olmazsam naparim bilmiyorum
[/QUOTEzamanında ictiyseniz gebelik olmaz korkmayn adet doneminizi bekleyn ins olursnzBen adetim bittikten 3 gün somra içtım herhangi bi yan etkisi olmadi simdiye kadar ama bu hafta adet olmam lazim hamile kalmaktan korkuyorum test yapmaya da cesaretim yok hasta olmazsam naparim bilmiyorum
anladm sizde erken icmsnz ama ben 1 saat icnde ictm riske atmak istemedm nekadar erkn o kadar koruma orani yuksek oluyo cunku9 10 saat gecmisti oyle ictim
Ay insallah koruranladm sizde erken icmsnz ama ben 1 saat icnde ictm riske atmak istemedm nekadar erkn o kadar koruma orani yuksek oluyo cunku
şuan nerdyse 2 ay olck ama bu sure zarfnda hic olmadm dgl cok az da olsa geldi ama yeteri kadar dgl tabi bgn kanimda temz ckti yrn gdp ilac yazdrcmKaç gün gecikti ? O süre zarfında doktora gittiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?