Ella kullandım reglim 6 gün geçti hiçbir belirti yok.

Sevimceren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
4
0
1
25
Bayanlar Evliyim ovulasyon günümde yani gebelik şansımın orta olduğu zamanda ilişki yaşadım ve eşim içime mens geldiğini söyledi bir kaç saat içinde ella hapı kullandım ertesi gün kasık bel agrısı çektim adetime 2 hafta vardı ve hiçbir şekilde kanamam olmadı şu an da reglim 6 gün gecikti hamilemiyim regl günümden önce idrar testi yaptım negatif çıktı regl günüm bir gün geciktiğinde test yaptım gene negatif çıktı sizce hamilemiyim ilişki yaşayalı 20 gün oldu erkenmi testin doğru sonuç vermesi için ?

Ben bir kez o şüpheye düştüm ertesi gün eşim nöbetçi eczaneye ella almaya gitti eli boş döndü.
Ne oldu dedim
63 tl kızım onu alacağıma doğur çocuğu bakalım dedi

Haklı ama malesef yapacak bişe yok sizce hamilemiyim nasıl yorumluyosunuz
Ben onu yerine asprin içmiştim ilişkide yarım saat sonra birde ertesi gün. Sonuç hamile kalmadım. Ellanın yan etkisi olabilir adet gecikmesi. En doğrusu emin olmak adına acilde kan vermeniz. Varsa kanda kesin çıkar.

Ama idrar testinde 4 haftadan sonra doğru sonuç veriliyo yazıyo
Gunu gelmeden bile ogrenenler var canim.10 gunde okusuyo zaten bebek.20 gun gecmis sizin iliskinin uzerinden.bence stres yaptiniz ve ilac dolayi duzende bozulunca regliniz gelmedi.ama bu kadar dusuneceginize bi doktoroda gidebilirsiniz en kesin sonucta orda cikar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…