- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
yanlışş yere yazmışım bilgeceye diyordum:)
E ben Bilgeceyim zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlışş yere yazmışım bilgeceye diyordum:)
e canımm neden kullandın o zaman
TeST yaptım bu gün negatif çıktı ama sabahki kanama geri kesildi bir şey anlamadimBi test alacak paran yok mu? 3 lira bir sey.. neyi bekliyorsun anlamadim..?
TeST yaptım bu gün negatif çıktı ama sabahki kanama geri kesildi bir şey anlamadim
Cumartesi kan testi yaptırdım 0.16 bthcg negatifBi kan testi de yaptirin. Ne olur ne olmaz..
ben o yüzde birlik kısımdayım ve daha kızım yedi aylık ve ben tekrar hamileyim ve bunalımdayım yarabbim ya kimine ister vermessin kimine korunur yine de verirsin sen sabır ver..Eğer gebelik varsa gelip konu açar mısın? Yıllarca uğraşıp kalamayanlar bir de bunu denesin.
Senin hamile kalma ihtimalin 1000 de 1 den daha az..
Hadi yaben o yüzde birlik kısımdayım ve daha kızım yedi aylık ve ben tekrar hamileyim ve bunalımdayım yarabbim ya kimine ister vermezsin kimine korunur yine de verirsin sen sabır ver..
Konu baya gecmis ama cevaprsniz sevinirim.ella kullndim.adetimden bir gun once kan testi yaptirdim negatif.ama adetin ustunden bes gun gecti hala adet olmadim.gecikme normalmiburda forumlarda takip ederseniz bu ertesi gün hapı denilen ilaç hormon yüklü berbat bir ilaç! ve kullanan çoğunluğunda gecikme yaşanmış. anlattığınız durumda hamile kalmanız imkansız biz neler yapıyoruz hamile kalmak için sizin anlattığınız gerçekten imkansız kendinizi strese sokup daha da geciktirmeyin psikolojikman! rahat bırakın ve artık düşünmeyin!
Ella ile hamile kaldım, belirteyim.Konu baya gecmis ama cevaprsniz sevinirim.ella kullndim.adetimden bir gun once kan testi yaptirdim negatif.ama adetin ustunden bes gun gecti hala adet olmadim.gecikme normalmi
Ciddimisinizzz onceden falan gebe kalmis olmayasin??Ella ile hamile kaldım, belirteyim.
Yani siz bir test daha alın yapın, ne olur ne olmaz.
Ella ile hamile kaldığım garanti, çünkü öncesinde zaten regl idim, ilişki yaşamamıştım.Ciddimisinizzz onceden falan gebe kalmis olmayasin??
Ya endişe etme canım biz de sürtünme yoluyla ilişki yaşamıştık hatta birkaç damla içeri kaçtığını hissettim strese girdim ama hamile kalmamıştım çok zor zamanlardı bence birşey olmaz takma kafana..Benim kizlik zarim bozulmadan surtunmeyle iliskiye girdim ustume bosalma oldu ama vajina etrafinada gelme ihtimali olabilir diye hemen temizlenip 12 saat icinde ella kullandim ella kullandiktan 10 saat sonra hafif kanamam oldu ve bitti. Bu olayin ustunden tam 1 ay gecti normalde 2 hafta once adet olmam gerekiyodu ama olmadim hala( bu arada olayin ustunden 3 hafta gecince test yaptim negatif cikti ve adetim duzensiz polikistik over sendromum var ) Neden adet olmadim hala hamile degilim degil mi ?
Iste korkuyorum yaa 2 haftayi gecti hala adet olmadim ilcai kullaninca klk ay adet olamaman nirmal diger aya duzelir diyolar nisanin 22 sinde adet olmam gerekiyo sanirim umarim olurum . Birde bu dediklerimden dolayi hamile kalma ihtimalim zaten yoktur degil mi ? Pcos vwa adetim duzensiz kizlik zarim bozulmadi vajinaya dogru bosalma olmadi ve ella kullandim ona ragmenYa endişe etme canım biz de sürtünme yoluyla ilişki yaşamıştık hatta birkaç damla içeri kaçtığını hissettim strese girdim ama hamile kalmamıştım çok zor zamanlardı bence birşey olmaz takma kafana..
O zaman ella kullanmismiydiniz peki yoksa kullanmadan mi hamile kalmadiniz ?Ya endişe etme canım biz de sürtünme yoluyla ilişki yaşamıştık hatta birkaç damla içeri kaçtığını hissettim strese girdim ama hamile kalmamıştım çok zor zamanlardı bence birşey olmaz takma kafana..
Zarda bozulma yırtılma yok vajinaya doğru boşalma yok ella kullanmışsın bence ihtimal yoktur. Yani olmaması Lazım.Iste korkuyorum yaa 2 haftayi gecti hala adet olmadim ilcai kullaninca klk ay adet olamaman nirmal diger aya duzelir diyolar nisanin 22 sinde adet olmam gerekiyo sanirim umarim olurum . Birde bu dediklerimden dolayi hamile kalma ihtimalim zaten yoktur degil mi ? Pcos vwa adetim duzensiz kizlik zarim bozulmadi vajinaya dogru bosalma olmadi ve ella kullandim ona ragmen
Ben kullanmadım ertesi gün hapıO zaman ella kullanmismiydiniz peki yoksa kullanmadan mi hamile kalmadiniz ?