Ella kullandım adet olmadım

dilara83738

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
17
1
1
23
Merhaba, öncelikle 8 eylülde korunmasız bir ilişki yaşadım sonrasında 12 saat içinde ella kullandım ve 27 eylül regl günüm gecikti kan testi yaptım sonuç negatif evde kendim test yaptım yine negatif çıktı fakat bugün yani 30 eylülde mide bulantım kusmam oldu sizce haptan mıdır yoksa hamile miyim?

Ella adet gecikmesi yapiyor. Stresten ya da midenizde bir problem olmustur ondan kusmussunuzdur.

Sonuc ne zaman oldunuz bilgilendirirmisiniz. Ella bende ictim 2 gun gecikme var suan olmadim. Kac gun daha bekletir boyle.

Merhaba biz de erkek arkadaşımla 26 eylülde ilişkiye girdik. Çıkarken prezervatif içimde kaldı ama herhangi bir yırtılma yoktu. Ağız kısmı da dışarda kaldığı için ve etrafa sıvı bulaştığı için hemen yıkadım daha sonra da ilk 1 saat içinde ella içtim. Adetim yakşalık 12 gün kadar gecikti 3 tane farklı gebelik testi yaptım 3-4 gün aralıklarla hepsi negatif ama hala regli olamadım. Bu hapı ilk kullanışım. Sizce hala gebelik şansım var mı tarlusal almalı mıyım ?

Çok yakın bir zamanda hap almışsınız büyük oranda etkisini sağlar ilaç size ayrıca adetin 12 gün gecikmesiyle de testlerde belli olurdu. Ben ilaçtan kaynaklandığını düşünüyorum gecikmenin

Adet oldunuz mu acaba sonuç ne ?

Merhaba 4 kasım korunmasız ilişkiye girdim eşim bariz bir şekilde içimde boşaldı bir iki saat sonrasında ella içtim adetime birkaç gün kaldı ama karnımın alt tarafında kasılmalar var göğüslerimde ağrı hissediyorum yorgunluk hissiyle beraber sürekli uyuyorum ve hafif gelip geçici bir mide bulantım var tam yumurtlama dönemime geldi sanırım erken gebelik testleri yaptım ama negatif çıktı ilaç sizce bir işe yaramış mıdır yardımcı olabilir misinn sonuç ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…