• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella Kullandım Adet Olamıyorum

gloomy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2019
22
8
1
25
Merhaba kızlar. Erkek arkadaşımla ters ilişkiye girdik. Fakat ovülasyon dönemimdeyim ön tarafa da geldiği için nolur nolmaz ertesi gün hapı alalım dedik. 24 saat içinde kullandım. Ocakta kullanmıştım Martta da kullandım. Ella kullandıktan sonra adet görmedim bir türlü. Normalde 28 Martta olmam lazımdı fakat 14 gün geçti hala olmadım. Tarlusal aldım paket bitecek neredeyse gene de olamıyorum. Bazen adet sancısı gibi karnım ağrıyor olacağım diyorum olmuyorum. Hamilelik olabilir mi ? İçime boşalmadı ama yine de insan tedirgin oluyor.

O kadar ilaç alacaginiza keşke 5 liraya gebelik testi alsaydiniz. Hamileyseniz aldirma vakti de gecmistir simdiye.

Merhaba kızlar. Erkek arkadaşımla ters ilişkiye girdik. Fakat ovülasyon dönemimdeyim ön tarafa da geldiği için nolur nolmaz ertesi gün hapı alalım dedik. 24 saat içinde kullandım. Ocakta kullanmıştım Martta da kullandım. Ella kullandıktan sonra adet görmedim bir türlü. Normalde 28 Martta olmam lazımdı fakat 14 gün geçti hala olmadım. Tarlusal aldım paket bitecek neredeyse gene de olamıyorum. Bazen adet sancısı gibi karnım ağrıyor olacağım diyorum olmuyorum. Hamilelik olabilir mi ? İçime boşalmadı ama yine de insan tedirgin oluyor.
Yumurtalama gününüzde sevişmediyseniz vajina girisine degmis olmasıyla hamile kalmazsiniz. Dusuk bir ihtimalle hamilelik siz konusu olabilir ama bilinçsiz ilac kullanimi yuzunden hormonlariniz sasirmis olabilir.

Sevgilimle sürtünme yolu ile ilişki yaşadım . Üstüme boşladı içeri gitmiştir diye çok korktuk. Sonradan dank ettik. Bide yumurtlama dönemime denk geldi. Ama 10 gündür doğum kontrol hapı kullanıyorum adet düzensizliği için. Ne olur ne olmaz diye ella da kullandım 20 saat sonra. Sıkıntı yaşarmıyım yardımcı olurmusunuz.

Back