- 10 Kasım 2019
- 7
- 0
- 24
-
- Konu Sahibi sevvalaslan1
Hamilelik okadar kolay deil canim pat diye olmuyo adette olmussum zaten ne hamileligi
önemli olan korunmasız ilişki yumurtlama gününe denk geldi mi, bir de ne olur ne olmaz test yapın derim. ama bazen normal adet kanamalarındada kahverengi olabiliyor.
Çok şüpheleniyorum çünkü daha önce böyle bir şey yaşamadım üstünü görm kanaması mu yoksa adet mi oldum anlayamadım ama çok saolun
daha önce hiç kahverengi kanamam olmamıştı ve denilenlere göre üstünü görme 3 gün sürermiş ve ben üç boyunca bu şekilde kanama yaşadım yarın testi yapacağım ama hala şüpheliyim teşekkür ederim sizedeönemli olan korunmasız ilişki yumurtlama gününe denk geldi mi, bir de ne olur ne olmaz test yapın derim. ama bazen normal adet kanamalarındada kahverengi olabiliyor.
İnanın bende çok şüpheliyim hamile kalmak istemiyorumBenm ki plansızdı beraber olduğumuzun ayı hamile kaldım kiminin ki hemen tutuyor kimin ki planlasada zor oluyor
Adet takvimi programları var ben adet olmayınca oradan dogurganlık gününden çaktım olayı ama kahverengi kanamanız olmus muhtemelen düşük oldu adetiniz şu an devam ediyor muİnanın bende çok şüpheliyim hamile kalmak istemiyorum
Hayır devam etmiyor 3 gün oldum ve tam adet günümde oldu korunmasız ilişkide vajinadan olmadı ayrıcaAdet takvimi programları var ben adet olmayınca oradan dogurganlık gününden çaktım olayı ama kahverengi kanamanız olmus muhtemelen düşük oldu adetiniz şu an devam ediyor mu
O zaman adetle beraber gitmiştir tahminim o 3 günün içine 2 gün daha ekleyin sonra kan testi yaptırın yada gebelik testi sabah ilk idrarınızla yapınHayır devam etmiyor 3 gün oldum ve tam adet günümde oldu korunmasız ilişkide vajinadan olmadı ayrıca
Umarım dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim çok saolunO zaman adetle beraber gitmiştir tahminim o 3 günün içine 2 gün daha ekleyin sonra kan testi yaptırın yada gebelik testi sabah ilk idrarınızla yapın
Selam canım, ertesi gün hapı kullanımı sonrası lekelenme ve geçici adet gecikmesi gibi yan etkiler olabiliyor. Adet döneminin de 7 güne kadar gecikmesi normal ama 7 günü geçiyorsa veya normalden hafif ya da yoğunsa gebelik testi yaptırman iyi olur.Acil yardım edin lütfen Korunmasız ilişki sonrası Ella ertesi gün hapı kullandım ve sonra normal günümde adet oldum ama hem az hemde kahverengi ve kırmızı karışımı bir renkti ve sonradan tamamen kahverengi oldu hamilemiyim ?