- 7 Eylül 2016
- 13
- 1
-
- Konu Sahibi Limonlusekere
5saat içinde almistimbende zamanında ella kulandım adetim 5 gün gecikmişti bir sorun olmamıştı . tabiki ilişkiden olduktan en kısa surede alırsanız o kadar iyi olur
sıkıntı olmaz pek ozaman5saat içinde almistim
Sizin de adetiniz normale gore daha kisa sürmüşmuydusıkıntı olmaz pek ozaman
normalde 6 gün sürerdi ella kullandığımda 4 gün civarı sürmüştüSizin de adetiniz normale gore daha kisa sürmüşmuydu
Çok şükür bunu duyduğum iyi oldu çünkü benim normalde dört gün sürüyor bugün ikinci günüm ve ikinci pedi daha dolduramadim azaldi bayanormalde 6 gün sürerdi ella kullandığımda 4 gün civarı sürmüştü
stres yaptığın içinde olabilir rahat ol benceÇok şükür bunu duyduğum iyi oldu çünkü benim normalde dört gün sürüyor bugün ikinci günüm ve ikinci pedi daha dolduramadim azaldi baya
Rahat olmaya calisiyorum ama baya taktim elimde olmadan teşekkürler cevaplar içinstres yaptığın içinde olabilir rahat ol bence
rica ederim canım :)Rahat olmaya calisiyorum ama baya taktim elimde olmadan teşekkürler cevaplar için
Emin olmak adina kanamam kesilince yapmayi düşünüyorumElla'yı doğru kullandıysanız bir şey olduğunu sanmıyorum. Kanamanız belki yeniden artar. Tamamen kesilirse test yapabilirsiniz ama hiç sanmıyorum bir şey olacağını.
Evet kanamam birden artti ve acik kirmizi renkli kafayi yicem artikElla'yı doğru kullandıysanız bir şey olduğunu sanmıyorum. Kanamanız belki yeniden artar. Tamamen kesilirse test yapabilirsiniz ama hiç sanmıyorum bir şey olacağını.