Ella kafamı karıstırdı

rach34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
661
Puanlar
53
Bi süredir apse sıkıntısı yaşıyorum yazmıştım geçen buraya. Haliyle de çok antibiyotik kullandım hatta farklı antibiyotikler. Son reglim 28 Nisan. 16 mayısta prezervatif yırtıldı kazara içime az miktarda kaçtı temizledim 1 saat içinde de ella aldım normalde asla kullanmak istemezdim ama mecbur kaldım. 24-25 Mayıs gibi regl bekliyordum hala olmadım 3 test yaptım negatif. Kan içim biraz bekleyeyim mi korumuş mudur antibiyotik+ella etkisi midir çok karışığım

bence bekle ella çok etkili bir ilaç. başarı oranı çok çok yüksek. koruma demeyelim de gebe kalmanıza engel olmuştur diyelim. korkmanızı gerektirecek bir durum yok

bence bekle ella çok etkili bir ilaç. başarı oranı çok çok yüksek. koruma demeyelim de gebe kalmanıza engel olmuştur diyelim. korkmanızı gerektirecek bir durum yok
Evet koruma değil acil durum desteği yine de korkmadım değil

Bide şeyi sorayım yumurtlama dönemi ilk regl gününden sayarak 14. Gün ve sonraki 3 gün gibi değil mi yani 28 Nisan son adette 16 Mayıs sanıyorum çok riskli değil.

evet genel hesap o ama kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor bu durum. siz önerilen zamanda ellayı kullanmışsınız zaten sıkıntı olmaz. prezervatif markanızı değiştirin bizde uzun süre kullandık hiç yırtılma vs denk gelmedi. umarım bir daha böyle talihsiz kaza gelmez başınıza

Teşekkür ederim

He bide söylemeyi unuttum üçüncü testin negatif çizgisi silik çıktı. Yani pozitif tarafında bi leke yok ama negatif tarafı da canlı değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…