Ella ilacıyla hamile kalınır mı yardım edin? :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eara
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eara

Hipster regina
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
132
16
13
28
Merhaba benim kuzenimin bi sorunu var aklımıza buraya yazmaktan başka bi yol gelmedi.. Kuzenimin 4 yıllık bi sevgilisi var şu an nişanlılar kuzenimin adetinin bitiş günü bunlar ilişkiye giriyo ve oğlan yanlışlıkla içine yapıyo sonra o panikle hemen gidip eczaneden ella ertesi gün hapını alıyorlar yarım saat içinde içiyo o olay olalı 3 hafta olmuş hamilelik belirtilerinin hiç biri yok ama o gene de korkuyo bu ilacı daha önce kullanan var mı hamile kalır mı yardım edin lütfen???

Bilmiyorum kullanmadım.Adeti gecikirse bir test yaptırsın herşey belli olur.

Tam bilmiyorum ama yinede gebe kalma ihtimali olabilir

Bende aynı şekilde ella aldım ve tam 8 gün önce regl olmam gerekiyordu 2 gün daha olamazsam test alıp yapmayı düşünüyorum bakalim ne olucak durumm

Bende aynı şekilde ella aldım ve tam 8 gün önce regl olmam gerekiyordu 2 gün daha olamazsam test alıp yapmayı düşünüyorum bakalim ne olucak durumm

Adet gününüz 7 gününü geçerse test yapın diyodu bence bi yap kan ver ama testlerde doğru çıkımıyo bide durumunu bana da yazarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…