• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella içtim ama hamileyim galıbaaa!!

Meraba Arkadaşlar. Ben yaklaşık 20 gün önce ilişkiden hemen sonra Ella içtim. Aslında boşalma olmamıştı fakat korktum. Adetim 4 gün geçti idrar testi yaptım negatif çıktı , üstelik adetimden 4 gün öncede erken gebelik testi yaptım o da negatifti ama yinede korkuyorum. Bugün adetimi 4 gün gecikmeyle lekelenme oldum ama sadece kahverengi çookk az bir leke şeklinde. 2 gündür ama O da sadece sadece peçeteye çok az geliyor. Sizce bu adetemi çevirir mi birkaç gün sonra. Ve hamilelik riskini atlatmışmı oluyorum bu durumda?iki kzım var ve şuan asla düşünemiyorum 3. Bebeği
Telaş yapma belki psikolojiktir.
En iyisi kan verip öğrenmek..
Hakkınızda hayırlısı..

kızlaaaar nolu acil cevap verin . 1 hafta önce adetimden 5 gün sonra korunmasız ilişki yaşadım doğurgan günümdü 13 saat sonra ella hapı içtim . 1 hafta oldu ilacın etkisi 1-2 günde son buluyoken benim 1 hafta oldu galiba bu yan etkı degıl hamilelik‍♀️ İlacı ıçtıkten 3 gün sonrada 2 damla kahverengi leke geldi kesildi baskada yok. Adetimde 10 gün var... göğüs agrım , kasıklarımda batmalar , göbek delıgımın etrafında dokununca acıma hissi gibi bişey , akıntım, uyku halim , ara ara bel agrım, eğilince göbegıme yada kasıgıma sancı , ateşimi ölçüyorum 36.6 -37.1 arası gidip gelıyo ama asagıya ınmıyo... ve bugunde kalcama dogru hafıf sancı gırıyo Bunlar hamilelik belirtisimiii? Ve adetime 10 gün var kan sonucu ne zaman net sonuc verır
Mrbalar sonucunuz ne oldu acaba? Ben de ella kullandm 12 saat sonra ve çok korkuyorum koruma sağlamayacak diye, ne olur bilgi verin :(

Back