• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella içtim ama hamileyim galıbaaa!!

doganaskiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2018
5
0
1
26
kızlaaaar nolu acil cevap verin . 1 hafta önce adetimden 5 gün sonra korunmasız ilişki yaşadım doğurgan günümdü 13 saat sonra ella hapı içtim . 1 hafta oldu ilacın etkisi 1-2 günde son buluyoken benim 1 hafta oldu galiba bu yan etkı degıl hamilelik‍♀️ İlacı ıçtıkten 3 gün sonrada 2 damla kahverengi leke geldi kesildi baskada yok. Adetimde 10 gün var... göğüs agrım , kasıklarımda batmalar , göbek delıgımın etrafında dokununca acıma hissi gibi bişey , akıntım, uyku halim , ara ara bel agrım, eğilince göbegıme yada kasıgıma sancı , ateşimi ölçüyorum 36.6 -37.1 arası gidip gelıyo ama asagıya ınmıyo... ve bugunde kalcama dogru hafıf sancı gırıyo Bunlar hamilelik belirtisimiii? Ve adetime 10 gün var kan sonucu ne zaman net sonuc verır

kızlaaaar nolu acil cevap verin . 1 hafta önce adetimden 5 gün sonra korunmasız ilişki yaşadım doğurgan günümdü 13 saat sonra ella hapı içtim . 1 hafta oldu ilacın etkisi 1-2 günde son buluyoken benim 1 hafta oldu galiba bu yan etkı degıl hamilelik‍♀️ İlacı ıçtıkten 3 gün sonrada 2 damla kahverengi leke geldi kesildi baskada yok. Adetimde 10 gün var... göğüs agrım , kasıklarımda batmalar , göbek delıgımın etrafında dokununca acıma hissi gibi bişey , akıntım, uyku halim , ara ara bel agrım, eğilince göbegıme yada kasıgıma sancı , ateşimi ölçüyorum 36.6 -37.1 arası gidip gelıyo ama asagıya ınmıyo... ve bugunde kalcama dogru hafıf sancı gırıyo Bunlar hamilelik belirtisimiii? Ve adetime 10 gün var kan sonucu ne zaman net sonuc verır
adete 10 gün kala bu kadar belirti yaşamazsınız,eger bir gebelik varsa daha rahime ulaşmadı bile.birkaç gün bekleyip erken gebelik testi yapın bence

Ama konustugum cogu kadın bu kadar erken belırtılerı görüp iki haftalık bebegını öğrendiği olmus

Sizin belirtiler psikolojik gibi geldi bana diğer arkadaşta demiş çok erken belirtiler için bence bi sakin olup kendinizi rahatlatın

Psıkolojık olamaaaz gözle görülür belirtilerm var. Karnıma dokunan çok şiş ve sert oldugunu söylüyorlar ve bazen agrılarımdan doğrulamadıgım bile oluyo

2 haftalık gebelik kan testinde bile çıkmaz. 10 gün sonra adet olmazsan test yaptır başka şansın yok bekleyip göreceksin.

Ama konustugum cogu kadın bu kadar erken belırtılerı görüp iki haftalık bebegını öğrendiği olmus

Adetten 5 gün sonra nasıl doğurgan dönem oluyor ben anlamadım yumurta takibi falanmı yapıyorsunuz valla benim oğlum tüp bebek tedavisiyle oldu ki direkt döllenmiş embriyoyu koyuyorlar onda bile testte negatif çıkıyordu konuştuğunuz bayanlar hemen sevişipte adete bi dünya zaman varken nasıl öğrenmişler hamile olduklarını ben hiç anlamadım

Psıkolojık olamaaaz gözle görülür belirtilerm var. Karnıma dokunan çok şiş ve sert oldugunu söylüyorlar ve bazen agrılarımdan doğrulamadıgım bile oluyo
canım psikolojik olamaz dediğin saydıgın tüm belirtileri birden cok kez yasadım ve sonunda adet oldum.tam dedim bunlar hep psikolojikti demekki diye o ay bu saydıgın belirtilerin nerdeyse hicbirini yasamadım ve hamile kaldım.yani psikolojik demek uyduruyosun demek degil bu sekilde düşündügün için vucudun sana bunları yasatıyo demek.

kesinlikle hamile değilsin canım sıkıntı yapma. Gebelik belirtisi değil bunlar. Başka bir rahatsızlığın vardır. Adetin bir hafta geçince başlıyor belirtiler. Sen kendini inandırmışsın o yüzden böyle hissediyorsun

Adetten 5 gün sonra nasıl doğurgan dönem oluyor ben anlamadım yumurta takibi falanmı yapıyorsunuz valla benim oğlum tüp bebek tedavisiyle oldu ki direkt döllenmiş embriyoyu koyuyorlar onda bile testte negatif çıkıyordu konuştuğunuz bayanlar hemen sevişipte adete bi dünya zaman varken nasıl öğrenmişler hamile olduklarını ben hiç anlamadım
Evet adet takvımı var . Yumurtlama gununu , dogurgan gununu gosterıyo ve ona göre hareket edıyosun

Cokta güzel cıkıyor canım. Benım yengem test yaptığında 2 haftalık hamıle oldugu cıktı

Hafta hesabını farklı yapmıştır. Gebelikte hafta hesabı ilişki gününden değil son adet tarihinden yapılır.

Hakkaten anlamıyorum madem inanmayacaksın neden buraya yazıp fikir sorarsın,2 haftalık hamilelik olmaz hafta takibi son adetin ilk gününden sayılır ki adetten 2 hafta sonra yumurtlama var yani daha rahime inmeden nasıl anlaşılacagına inanırsınız acaba

Bana psikolojik gibi geldi. Adetinden 5 gün sonrası yumurtlama dönemin olamaz bence. 28 günde bir oluysan adetin birinci gününden itibaren 13-14-15. Güne denk gelir yumurtlaman. Yumurtlama günün olsa bile bu kdr erken farkeden hiç duymamıştım.

Meraba Arkadaşlar. Ben yaklaşık 20 gün önce ilişkiden hemen sonra Ella içtim. Aslında boşalma olmamıştı fakat korktum. Adetim 4 gün geçti idrar testi yaptım negatif çıktı , üstelik adetimden 4 gün öncede erken gebelik testi yaptım o da negatifti ama yinede korkuyorum. Bugün adetimi 4 gün gecikmeyle lekelenme oldum ama sadece kahverengi çookk az bir leke şeklinde. 2 gündür ama O da sadece sadece peçeteye çok az geliyor. Sizce bu adetemi çevirir mi birkaç gün sonra. Ve hamilelik riskini atlatmışmı oluyorum bu durumda?iki kzım var ve şuan asla düşünemiyorum 3. Bebeği

Back