• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella hapı kullandım adetim 12 gün gecikti

kimlergeldi12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
3
0
1
27
Merhaba yumurtlama gününde bi cinsel ilişkiye girdim boşalma olmadı fakat genede Ella hapı kullandım yarım saat sonra adetim normalde düzenlidir adetim 5 gün geçtikten sonra test yaptım aralıklı günlerle gebelik testleri negatif adet söktürücü kullandım oda dün bitti hala bi belirti yok aynı durumda olan var mı

Eski konulara bak onlarca ellaci bulursun, normal bı süreç. Ayrıca Ella korunma yöntemi değil yumurtlaman olduysa hamileliği engellemez. Daha sağlam korun.

Merhaba yumurtlama gününde bi cinsel ilişkiye girdim boşalma olmadı fakat genede Ella hapı kullandım yarım saat sonra adetim normalde düzenlidir adetim 5 gün geçtikten sonra test yaptım aralıklı günlerle gebelik testleri negatif adet söktürücü kullandım oda dün bitti hala bi belirti yok aynı durumda olan var mı
Prospektüsünü okursanız kullandığınız ilacın normal olduğunu görürsünüz

Eski konulara bak onlarca ellaci bulursun, normal bı süreç. Ayrıca Ella korunma yöntemi değil yumurtlaman olduysa hamileliği engellemez. Daha sağlam korun.
Evet var baktım bir çoğuna ama sonuçta adet söktürücü kullandım hala bi belirti yok aynı durumu yaşayan var mıdır

Bende de aynı şekilde canım içime boşalmadı ama riske atmamak için Ella içtim regl olmadım dahaca

Kızlar 13 günün sonunda adet oldum dün adet söktürücü egzersizi yaptım bende işe yaradı sizede tavsiye ederim gerçekten düzeni bozan bir ilaç bir daha asla kullanmam insanın psikolojisini bozan bir dönem

Back