Geçen ay ayın 20'sinde regl oldum ne zaman regl olmam gerekiyor? Birde 13'ünde ilişki yaşadım içime boşalma olmadı ama yinede Ella hap kullandım ne zaman kan testi yaptırmalıyım? Gebe olma ihtimalim varmı sizce ?
Şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim.
İyi de cinsel ilişki yaşamayı bilen bir insanın kaç günde bir adet olduğunu bilmesi gerekmez mi? Her insanın adet döngüsü farklıdır. Bunu siz bilmezseniz burda kim bilebilir?
İyi de cinsel ilişki yaşamayı bilen bir insanın kaç günde bir adet olduğunu bilmesi gerekmez mi? Her insanın adet döngüsü farklıdır. Bunu siz bilmezseniz burda kim bilebilir?
30 günde 1 olduğumu biliyorum zaten sadece Ella kullanan birinin kaç gün gecikmesi olur onu sormak istedim ? 5 gündür gelmiyor salı günü test yapsam kesin sonuç çıkar mı ? Bunu öğrenmek istiyorum ?
Ella hapını evlendiğim ilk ay kullandım adet günümden önce iki gün kanamam oldu daha sonra her zamanki gibi adet oldum gecikme olmadı bende, iliskiden sonra 24 saat içerisinde Ella hapını kullandiysaniz hamile kalma riskini %90 azaltıyo, sperm gitmediyse gebe kalma ihtimali biraz daha dusuk bir seviye de zaten, Ella hapının yan etkilerinde Adet düzensizliği var sanırım sizin gecikme bundan olabilir
Ella hapını evlendiğim ilk ay kullandım adet günümden önce iki gün kanamam oldu daha sonra her zamanki gibi adet oldum gecikme olmadı bende, iliskiden sonra 24 saat içerisinde Ella hapını kullandiysaniz hamile kalma riskini %90 azaltıyo, sperm gitmediyse gebe kalma ihtimali biraz daha dusuk bir seviye de zaten, Ella hapının yan etkilerinde Adet düzensizliği var sanırım sizin gecikme bundan olabilir
Normal şartlar da adet düzensizliğiniz varsa biraz daha beklemelisiniz, yine de içim rahat etsin diyorsanız eğer gebelik varsa kan testinde çıkar tabiki. Bazen 30 bazen 35. Günde regl oluyorsanız suan 5 gün gecikmesi normal geldi en azından sizin adet düzeniniz böyle olduğu için normal , bibkaç gün daha beklerseniz belki daha iyi olur hayal kırıklığına uğramazsınız , umarım herşey gönlünüzce olur
Her ay aynı günde regl olmuyorum bazen 30. Bazen 33. Bazen 35. Günde oluyorum . İlişkiden 16 saat sonra ella kullandım. Yarın kan testi yaptırıcam kesin sonuç alırmıyım?