Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi de cinsel ilişki yaşamayı bilen bir insanın kaç günde bir adet olduğunu bilmesi gerekmez mi? Her insanın adet döngüsü farklıdır. Bunu siz bilmezseniz burda kim bilebilir?
Ella hapını evlendiğim ilk ay kullandım adet günümden önce iki gün kanamam oldu daha sonra her zamanki gibi adet oldum gecikme olmadı bende, iliskiden sonra 24 saat içerisinde Ella hapını kullandiysaniz hamile kalma riskini %90 azaltıyo, sperm gitmediyse gebe kalma ihtimali biraz daha dusuk bir seviye de zaten, Ella hapının yan etkilerinde Adet düzensizliği var sanırım sizin gecikme bundan olabilir
Normal şartlar da adet düzensizliğiniz varsa biraz daha beklemelisiniz, yine de içim rahat etsin diyorsanız eğer gebelik varsa kan testinde çıkar tabiki. Bazen 30 bazen 35. Günde regl oluyorsanız suan 5 gün gecikmesi normal geldi en azından sizin adet düzeniniz böyle olduğu için normal , bibkaç gün daha beklerseniz belki daha iyi olur hayal kırıklığına uğramazsınız , umarım herşey gönlünüzce olurPeki size birşey daha sormak istiyorum bazen ben 30.gün bazen 33. Bazen 35. Günde regl oluyorum yarın kan testi yaptırıcam kesin sonuç alır mıyım?
Beraberlikten 72 saat sonra kanda bhcg yükselmeye başlar.
16 saat uzun bir zaman. Ama kan testi kesin sonuç verir.
Olmadıysa bebiş nasıl olsun çok düşük bir ihtimal, evlimisiniz merak ettim doğrusu.[/QUOTE
Dün kan testi yaptırdım 1.6 çıktı doktor tekrar istedi bugün yaptırdım >0.1 çıktı sonuç negatif dedi söktürücü ilaç verdi . Evli değilim.