Ella hap koruyor mu ?

turkishcoffee0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
4
0
31
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.
Erkek arkadaşımla ilk defa 23.02 tarihinde beraber olduk. İkimiz içinde bir ilkti.
Âdetim 7.02 tarihinde başlamıştı ve beraber olduğumuz dönem için gebelik riski orta derecede gözüküyor.
İçime boşalmadı ama korunmadık ve zevk suyunda da sperm bulunduğu hakkında bilgimiz var.
İlişkiden sonra henüz ilk olduğu için kanamam devam ederken yani 2 saat içinde ella hap kullandım ne olur ne olmaz diye, hamile kalmam değil mi ?
Hapa güvenebilir miyiz ve adetim gecikir mi ?
Kullananlardan yardim bekliyorum.

merhabalar. bende ella hapı kullandım yan etkıler kısıden kısıye degısıyormus bende hıc bır yan etkı olmadı ara kanamalarda bazı kısılerde olmus duymustum. benım sadece gecıktı detım suan 9 gun gecıktı dayanamadım kan testı yaptırdım cok sukur sonuc negatıf adet olmayı beklıyorum hala . ella hapının etkılı oldugunu duydum cok dusunmemeye calıs ve adetın gecıkırse hıc bekleyıp kafayı yeme bır labaratuvara gıdıp kan testı yaptır derim

bende ella kullandım etkisini göstermesi için kanama olması gerektiği göğüslerde hassasiyet yazıyor ama bende hiç biri olmadı yeni evliyim çocuk düşünmüyorum acaba etkili olmuş mudur.

MERHABALAR ARANIZA YENİ KATILDIM...lütfen yardım edin şu an için bebek düşünmüyorum ama korunmasız birlikte olduk boşalma sadece bi iki sanıye kadar sürdü.ve ben aradan 36 saat geçince ellakullandım.ama bu arada ağrı kesici ilaç ta kullandım karnımda hafif bi ağrı gibi bir şey var hiç bir etki göstermedi sizce hamile olabilir mym? ağrı kesici ilacın etkisini azaltr mı

acaba ilacın yan etkisi ya da etki gösterdiğine işaret midir ağrı ? ben de kullandığımda göbek deliğinin yanında sabit bir ağrı vardı ben de hamile miyim diye korkmuştum ama değilmişim . belkide ilaç etkisini gösterdiği içindir bu ağrı stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…