• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella hap(ertesi gün) hakkında yorumlarinizi bekliyorum?

Angelbirds

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2018
10
0
1
28
Merhaba
Sevgilim ile (ters ilişkiye girdik) boşalma makat içine değil makat üzerine oldu spermler haraketli olduklari için vajina bölgesine akabilir.buna rağmen ıslak mendil ile sildik Olması üzerine ella ertesi gün hapini 24saat sonra kullandım hiçbir yan etki olmadı normalde adetim 12/03/2018 tarihinde olmuştu bugün 15/04/2018 ve halen adet olmadım düzenli adetim var. Göğüslerimde ağrı şişme karnımda şişlik var bugün ama halen adet olmadım değerli görüşlerininizi bekliyorum saygı duyarsanız sevinirim

Ters ilişkiden hamile kalınabileceğini mi düşünüyorsun?

Tam ters ilişki olmadı makatin üstüne boşaldı oradan vajina yakın yerde spermler hareketli olduğu için böyle soru soruyorum yoksa anal işilki içerde bitseydi tabi olmazdim
Tamam hareketli de taaa ordan gidecek yumurtayı bulacak dölleyecek falan okadar da değil yani

Kısacası hamile kalırsan böyle bi ilişkiden tebrik etmek gerekir. İçin rahat olsun hamile falan olamazsın

O ihtmale karşı ella hap kullandım adetim 3gün geçikti bel ağrısı ve göğüs ağrısı oluştu bugün 3.gün halen olmadim

Boşalma olmuş tamamda ıslak mendille silmişsin bide üstüne ella hapı.. valla hamile olursanda adı mucize olur..

Ella hap kullandım 23saatte şuanda adetim 3gün gecikti bel ağrısı gögüs ağrısı var şuanda

Cevaplarinizi bekliyorum arkadaşlar

Merhaba
Ella bende kullanmistim evliligin ilk yillarinda. Adet gecikmesi yapiyor ve adet olamadigin icin vucut biraz sisiyor. Adet belirtileri yasayip olamiyorsun yani. Bence bi hafta icinde adet olursun yine de bu sureci rahat gecirmek icin gebelik testi alip yap negatif cikacaktir zaten.

Merhaba
Ella bende kullanmistim evliligin ilk yillarinda. Adet gecikmesi yapiyor ve adet olamadigin icin vucut biraz sisiyor. Adet belirtileri yasayip olamiyorsun yani. Bence bi hafta icinde adet olursun yine de bu sureci rahat gecirmek icin gebelik testi alip yap negatif cikacaktir zaten.
Az önce azıcık kanama geldi caroline

Az önce azıcık kanama geldi caroline

Stres yapma yesilcay falan ic kendini rahatlat ellayi cok sık kullanma ama hormonlari altust ediyor. Vucudunu yipratma daha dikkatli korun. Nacizane fikrim ters iliski cok zararli bedenin sana omur boyu lazim ona iyi bak ki oda sana iyi baksin ❤

Teşekkürler zaten daha olmucak denedik sadece öglen azcık kanama oldu şimdi birşey yok adetmi oldum acaba devamı gelirmi

Kanamam baya fazla karinagrim çok var ella koruma yönünden etkili ama ağrılarında efsane duramiyorum yerimde bel sırt ağrısı fazla kanama oluyor

Back