Ben gittim doktora zaten bagirsaklarimda tembellesme olmus bundan dolayi gaz sıkısmam olmus onlarda bobreklerime karnima vuruyormus ultrason ile bakti bisey yok yanj rabbime sukurler olsun.. darisi herkezin basinaCanım vallahi korkma ya.. benden çok
kormuş olma ölüm triplerine girdim. O ağrılar varya psikolojik hep, vücudumuz bi şekilde çalışıyor sonuçta onu dinlersen hissediyorsun. Otur koluna iyice bi yoğunlaş göreceksin orda da ne olup bitiyor hissediyorsun. Çok kafaya taktığın için kaslarına uyarı gönderiyorsun onları hissediyorsun. İçin rahat olsun adet oldun ve bitti gitti..
İyi ya çok sevindim.. ben forum forum gezerken bişey bulamıyordum o yüzden yazmak istedim çok kötü bi his ciddenBen gittim doktora zaten bagirsaklarimda tembellesme olmus bundan dolayi gaz sıkısmam olmus onlarda bobreklerime karnima vuruyormus ultrason ile bakti bisey yok yanj rabbime sukurler olsun.. darisi herkezin basina
Aynen ole canim benim tovbe bidaha korunmadan aslaİyi ya çok sevindim.. ben forum forum gezerken bişey bulamıyordum o yüzden yazmak istedim çok kötü bi his cidden
Bu arada söyleyeyim şimdi rahatsın ama 2. Adete yine heyheyler alacak seni beni hatırla hiiç canını sıkma :) gecikmede olabilir benimkide gecikti 4 gün kadar, psikolojini yıpratma sakın..Aynen ole canim benim tovbe bidaha korunmadan asla
Aynen ama psikolojik olarak kendimi rahatlatmaya calistim adacayi papatya ictim falan. Bide normalde bnmki düzensizBu arada söyleyeyim şimdi rahatsın ama 2. Adete yine heyheyler alacak seni beni hatırla hiiç canını sıkma :) gecikmede olabilir benimkide gecikti 4 gün kadar, psikolojini yıpratma sakın..
Canım benim burda 30 gün gecikeni bile okuduk.. streste adeti geciktirir hem yumurtlama gününde de değilmişsin içini ferah tut testlere güven.. adet söktürücü bitkisel çaylar var onlardan da içebilirsin, ben kekik çayı içmiştim.Merhaba, benim de kafama takılan bir problem oldu bu ella.
Normalde regl olmam gereken tarih 15- 16 şubattı. Erkek arkadaşımla 7 şubatta beraber olduk, korunmadan. 8 şubatta 23 saat sonra ella kullandım. Regl takvimime göre yumurtlama zamanımda değildim ilişki sırasında. Ancak garanti olsun diye ertesi gün ellayı kullandım. Regl olmam gereken zamandan tam 12 gün geçti bugün. 4 ayrı çubuk test yaptım evde, Farklı zamanlarda. Ilaclarin her bünyede farklı semptomları var biliyorum ama çekincelerim çok fazla.
Ortalama 1 hafta regl gecikmesi yaşanır diyor prospektüste. Benim 12 gün gecikince içime kurt düştü. Aydınlatırsanız sevinirim. Birkaç güne daha gelmezse kan testi yaptırmayı da düşünüyorum. :/
O şişkinlik ilaçtan oluyor, biliyorsun ilaç bol miktarda progesteron içerdiği için adet gecikmesi, şişkinlik, kramp tarzında ağrılar ve lekelenme meydana getirebiliyor. İnşallah olursunda kurtulursun..Teşekkür ederim canım. Papatya çayı tüketiyorum devamlı. Gittikçe şiştim de zaten.
Inşallah olurum birkaç güne de, tümden rahatlarım.
Papatya çayı ada cayi da guzel geliyor bende kullandim hastalanmamdan 2 gun once oldum ama gecikme olabilir olmaz diye birşey yok yan etkilerinde düzensizlik var zaten ben delirme asamasindaydim sonunda rahatladim illa iliskiye girmek istiyorum diyorsan sapka kullan biz ole yapiyoruz biz tam anlamiyla.birlesme yasamasakta ben artik taktiriyorum=) sende ole yaptir. Bak kafam rahat simdiTeşekkür ederim canım. Papatya çayı tüketiyorum devamlı. Gittikçe şiştim de zaten.
Inşallah olurum birkaç güne de, tümden rahatlarım.
Hepsini yasiyorum yarin kan testi de yaptiricam. Kafam rahat olsun. Ella kan testini olumsuz etkilemez herhalde. O kadar yogun hormon almis oldum. Bir de olumlu cikarsa diye endiseliyim. Kendimi rahatlamaya calisiyorum ama bi sokulse kurtulucam bu psikolojiden. Tesekkur ederim canim :)O şişkinlik ilaçtan oluyor, biliyorsun ilaç bol miktarda progesteron içerdiği için adet gecikmesi, şişkinlik, kramp tarzında ağrılar ve lekelenme meydana getirebiliyor. İnşallah olursunda kurtulursun..
Bi dahakine zaten komple sarip sarmalamayi dusunuyorum onu :) ayni psikolojiyi bi daha yasayamam. Cok duzensizdi reglim, son bir 6 ay kadar duzenliydim. simdi yine bozulmasi sinirimi bozdu. Tam dedim duzene girdim simdi yine bozuldu :) neyse bakalim yarin kan testi ile belli olur zaten :)Papatya çayı ada cayi da guzel geliyor bende kullandim hastalanmamdan 2 gun once oldum ama gecikme olabilir olmaz diye birşey yok yan etkilerinde düzensizlik var zaten ben delirme asamasindaydim sonunda rahatladim illa iliskiye girmek istiyorum diyorsan sapka kullan biz ole yapiyoruz biz tam anlamiyla.birlesme yasamasakta ben artik taktiriyorum=) sende ole yaptir. Bak kafam rahat simdi
Ben iki tane erken gebelik testi yaptirdim bide ultrosonla baktirdin negatif ciktiBi dahakine zaten komple sarip sarmalamayi dusunuyorum onu :) ayni psikolojiyi bi daha yasayamam. Cok duzensizdi reglim, son bir 6 ay kadar duzenliydim. simdi yine bozulmasi sinirimi bozdu. Tam dedim duzene girdim simdi yine bozuldu :) neyse bakalim yarin kan testi ile belli olur zaten :)
Benim de 1 ay gecikti, 2 farklı marka gebelik testi al ve uygula, sonuç negatif olursa regilini bekle yani bisonraki ayı. benim 1 adet dögüm olmadı, ikincisinde oldum. Doktora gitmene de gerek yok sonuç negatifse.Merhaba, benim de kafama takılan bir problem oldu bu ella.
Normalde regl olmam gereken tarih 15- 16 şubattı. Erkek arkadaşımla 7 şubatta beraber olduk, korunmadan. 8 şubatta 23 saat sonra ella kullandım. Regl takvimime göre yumurtlama zamanımda değildim ilişki sırasında. Ancak garanti olsun diye ertesi gün ellayı kullandım. Regl olmam gereken zamandan tam 12 gün geçti bugün. 4 ayrı çubuk test yaptım evde, Farklı zamanlarda. Ilaclarin her bünyede farklı semptomları var biliyorum ama çekincelerim çok fazla.
Ortalama 1 hafta regl gecikmesi yaşanır diyor prospektüste. Benim 12 gün gecikince içime kurt düştü. Aydınlatırsanız sevinirim. Birkaç güne daha gelmezse kan testi yaptırmayı da düşünüyorum. :/
Benim de 1 ay gecikti, 2 farklı marka gebelik testi al ve uygula, sonuç negatif olursa regilini bekle yani bisonraki ayı. benim 1 adet dögüm olmadı, ikincisinde oldum. Doktora gitmene de gerek yok sonuç negatifse.
Ben iki tane erken gebelik testi yaptirdim bide ultrosonla baktirdin negatif cikti
Yok soyle vucudunu dinliyorsun her seyi ona yoruyorsun bundan oluyor bak ben regl tarihine 1 hafta kala kendimi rahatlattim iste papatya cayi yabanci diziler falan kafadan uzaklastirdim derken 2 gun kala adet oldum.=) biraz psikolojik aslinda biliyor musun bide zaten tam birlesme olmadan pek sanmıyorum insanlar ugrasiyor da olmuyor.Insanin psikolojisi bozulunca her sey o kadar ters gidiyo kikafayi siyirmaktan, her sey hamilelik gibi geliyor insana. Su son bir aydir kafami nereye cevirsem hamilelik. Dedim cekiyo muyum yoksa algida secicilik mi :/ sonuctan sonra belli olacak insallah :*
Beta hcg sonuc 0.1 çıktı zaten. Oradan kafam biraz rahatladı. Ama şişkinliğim canıma okuyor :) papatya çayına gömüldüm zaten, söktürücü olsun diye. Içimde papatyalar açtı resmen :)Yok soyle vucudunu dinliyorsun her seyi ona yoruyorsun bundan oluyor bak ben regl tarihine 1 hafta kala kendimi rahatlattim iste papatya cayi yabanci diziler falan kafadan uzaklastirdim derken 2 gun kala adet oldum.=) biraz psikolojik aslinda biliyor musun bide zaten tam birlesme olmadan pek sanmıyorum insanlar ugrasiyor da olmuyor.
Arada ada cayida ic =)Beta hcg sonuc 0.1 çıktı zaten. Oradan kafam biraz rahatladı. Ama şişkinliğim canıma okuyor :) papatya çayına gömüldüm zaten, söktürücü olsun diye. Içimde papatyalar açtı resmen :)
Onu da denicem :))Arada ada cayida ic =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?