• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
tavsiyem kadınlarda yumurtlama dönemi ve gebelik için en iyi günleri araştırman, tersini yaparsan ve çoklu yumurtlayan bir bayan değilsen (çok nadir bazı bayanlarda oluyormuş) ona göre de karar verebilirsin.
Ben henuz evli degilim bidaha bole bisey yapmam evlenmeden allahim bidaba bole zor gunler uasatmasin hic birimize

Ben henuz evli degilim bidaha bole bisey yapmam evlenmeden allahim bidaba bole zor gunler uasatmasin hic birimize
Evet aynen, yaşatmaması için de buyönde bişey gercekleşebilcek ortamda olmamamız gerekiyor. En iyisi dışarda görüşmek erkek arkadaşımızla, o şekilde onu tanımak. Karşılıklı duygulardan emin olunsa da evlilik olmadan zor bir süreç.

Evet aynen, yaşatmaması için de buyönde bişey gercekleşebilcek ortamda olmamamız gerekiyor. En iyisi dışarda görüşmek erkek arkadaşımızla, o şekilde onu tanımak. Karşılıklı duygulardan emin olunsa da evlilik olmadan zor bir süreç.
Sirf bu yuzden erkek arkdsm.ile ayrilmak istiyorum ki suan ayriyiz ama ben net olana kdr hayatımda suan

Sirf bu yuzden erkek arkdsm.ile ayrilmak istiyorum ki suan ayriyiz ama ben net olana kdr hayatımda suan
:) bu nedenle de ayrılmayın da evlilik düşünün o zaman :) bn duygularımdan emin değilken böyle bişey yaşadım ve cinsellik yaşamayı da istemiyordum, sadece sohbet ederiz diye düşünmüştüm, onun oluşabileceği ortama girmemek gerekiyor.

:) bu nedenle de ayrılmayın da evlilik düşünün o zaman :) bn duygularımdan emin değilken böyle bişey yaşadım ve cinsellik yaşamayı da istemiyordum, sadece sohbet ederiz diye düşünmüştüm, onun oluşabileceği ortama girmemek gerekiyor.
Sole ben bu olaydan sonra iliskiye girmek istemedim buda bagirmaya cagirdi sonuc olarak ben iliskiye girmek istemedigimden cok sacma bi nedenden ayrilmak istedi ben bole bi adamla nasil evlenim anlican ben sadece onun icin seks objesiymisim

bugün yaptığım adet gecikmemin 15. günü ayrı markalardaki her iki gebelik testi de negatif çıktı. Adet gecikmemin 10. gününde yaptığım da negatifti. Ne zor bir süreçmiş, hayatımla ilgili hiçbirşey yapmak istemedim gecikmemden buyana :(, adetim yaklaşırken lekelenmelerim oluyordu, başlıyacağı günlerde 6' şar km iki gün ard arda yürümem de neden oldu sanrm, biraz ağır geldi regilim başlamadan önce, uyurken dahi yürümem nedeniyle biraz eklem ağrılarım nedeniyle uyumamaıştım. Vucud bu tarz durumlarda aşırı sitres veya ağır sporda okuduklarım kadarıyla regl olmaya engel oluyormuş. Şu sıralar da rahmimden hissettiklerim regil olacakmışım gibi. Yani 3 farklı marka test kullanmış oldum, sonuç negatif, doktordan da randevumu almıştım dün iki gün sonrasına, sizce gitmeme gerek var mı?

bugün yaptığım adet gecikmemin 15. günü ayrı markalardaki her iki gebelik testi de negatif çıktı. Adet gecikmemin 10. gününde yaptığım da negatifti. Ne zor bir süreçmiş, hayatımla ilgili hiçbirşey yapmak istemedim gecikmemden buyana :KK43:, adetim yaklaşırken lekelenmelerim oluyordu, başlıyacağı günlerde 6' şar km iki gün ard arda yürümem de neden oldu sanrm, biraz ağır geldi regilim başlamadan önce, uyurken dahi yürümem nedeniyle biraz eklem ağrılarım nedeniyle uyumamaıştım. Vucud bu tarz durumlarda aşırı sitres veya ağır sporda okuduklarım kadarıyla regl olmaya engel oluyormuş. Şu sıralar da rahmimden hissettiklerim regil olacakmışım gibi. Yani 3 farklı marka test kullanmış oldum, sonuç negatif, doktordan da randevumu almıştım dün iki gün sonrasına, sizce gitmeme gerek var mı?
Istersen git icin rahatlar

Kızlar yarın özel bi hastaneye kan testi yaptırmak için gitmeyi düşünüyorum ama bekarım yani kayıt edip aileme haber verilirse durumu açıklayamam bikaç sitede baktığıma göre kayıt ettiklerinde aile hekimimiz görebiliyomuş ve gebe izlem için takibe alıyomuş sizce ne yapmalıyım 2 gün öncesinde idrar testi yapmıştım negatif çıktı zamanında adet oldum fakat çok az ve pıhtısızdı yerleşme kanaması olabilir diye korkuyorum

Kızlar yarın özel bi hastaneye kan testi yaptırmak için gitmeyi düşünüyorum ama bekarım yani kayıt edip aileme haber verilirse durumu açıklayamam bikaç sitede baktığıma göre kayıt ettiklerinde aile hekimimiz görebiliyomuş ve gebe izlem için takibe alıyomuş sizce ne yapmalıyım 2 gün öncesinde idrar testi yapmıştım negatif çıktı zamanında adet oldum fakat çok az ve pıhtısızdı yerleşme kanaması olabilir diye korkuyorum
Bence doktora aynı şekilde endişelerini anlat ve çözümü sor, bende de benzeri bir durum oldu, regil tarihim öncesi 4-5 gün çok hafif sıvı kanama gibi bişeym oldu, ağır spor yapmıştım regil günümn ilk iki gününde, o bahsettğm sıvı hafif kanama tamamen kesildi. Ben adet olmayı bekliyordum. Geçikmemin 16. günümdeym ve olucakmışım gibi rahmim, cumaya randevu aldım bn de.

Negatifse hamile değilsin. Kan a gerek yok diye düşünüyorum.

Kızlar hayatımda ilk defa ella içtim
Hiçbir yan etkisi bende olmadi.sadece rahim de hafif bir kramp tarzı agri hissettim 10 dk geçti. Ama iki gün sonra 2 damla kan gördüm. Dahada olmadi. Sormak istediğim ella ne kadar etkili?bu ilaci kullanip da hamile kalan var mıdır

bugün yaptığım adet gecikmemin 15. günü ayrı markalardaki her iki gebelik testi de negatif çıktı. Adet gecikmemin 10. gününde yaptığım da negatifti. Ne zor bir süreçmiş, hayatımla ilgili hiçbirşey yapmak istemedim gecikmemden buyana :KK43:, adetim yaklaşırken lekelenmelerim oluyordu, başlıyacağı günlerde 6' şar km iki gün ard arda yürümem de neden oldu sanrm, biraz ağır geldi regilim başlamadan önce, uyurken dahi yürümem nedeniyle biraz eklem ağrılarım nedeniyle uyumamaıştım. Vucud bu tarz durumlarda aşırı sitres veya ağır sporda okuduklarım kadarıyla regl olmaya engel oluyormuş. Şu sıralar da rahmimden hissettiklerim regil olacakmışım gibi. Yani 3 farklı marka test kullanmış oldum, sonuç negatif, doktordan da randevumu almıştım dün iki gün sonrasına, sizce gitmeme gerek var mı?
Hamilelik testleri doğru sonuca ulaştırır. Kaldı ki 3 farkli marka.bence hamile olsaydın adetinden 1 hafta geçse bile çıkar

Ama genelde yan etkiymis o kanama zaten ya ben acikcasi cok bisey olcagini düşünmüş cunku erkek arkdsm gogsume bosaldi sonucta ozel bolgeme degil ben banyo yaptigim icin hemen bosaldiktan sonra kacmasindan korktugumdan aldim
Nasıl kaçacak ki. Boşuna ilacı almışsın canım. Su değer değmez canlılığını yitirirler bence.birde vajinaya gelecek ordan rahime ilerleyecek.hamile olmana ihtimal bile vermem

Nasıl kaçacak ki. Boşuna ilacı almışsın canım. Su değer değmez canlılığını yitirirler bence.birde vajinaya gelecek ordan rahime ilerleyecek.hamile olmana ihtimal bile vermem
Yinede korktum ben ozel hastanede test yaptırsak gorulurmu

Yinede korktum ben ozel hastanede test yaptırsak gorulurmu
Görünmez .altı üstü bir beta hcg testi yaptiracaksin.bnce bişey yok.olsada baska bi yerde görünmez
O sadece şöyle olur diyelim ki doğum oldu o türkiyenin bütün sistemlerinde görünür. Bebek kac aylık old filab

Arkadaşlar lütfen bir bakın arkadaşımın sevgilisi göğüsüne boşalmış silmeden duşa girip yıkamış sizce akıp vajinaya gelmiş midir tehlikel bir durum varmı hap kullanılmalı mı ?????

Arkadaşlar lütfen bir bakın arkadaşımın sevgilisi göğüsüne boşalmış silmeden duşa girip yıkamış sizce akıp vajinaya gelmiş midir tehlikel bir durum varmı hap kullanılmalı mı ?????
Bu şekilde gebelik söZ konusu bile olamaz imkansiZ

Bende bu sekilde korktum ilac alldim ellayi

Back