o kadar sık kullanmaman lazım.. erkeklere bişey olmaz olan bize olur.. yumurtalığını hormon düzenini mahfetme.. ben kaç sene öçnceki erkek ark ile resmen bu yüzden ayrılmıştım.. zaten bi yumurtalığımdan ameliyat olsun sorun olur diye korkuyorum .. nası düşüncesizce bunu yaptın dedim.. bu arada ilk o zaman duymuştum bu hapları
Hamile kalman imkansız bence canım kıyafetten sperm geçemez
canım meni demek sperm demek. senın bahsettiğin zevksuyu denen sıvı galıba eger ıcıne bosalmadıysa evet ondada da sperm bulunur ama hamıle kalma olasıgın dusuk olsada var. ben o sekıld ebır kez hamıle kaldım . ama ıllakı hamıle kalmazsın. ben ılk kızıma 4 ay ugrasarak hamıle kaldım 2. ıcınde suan denememızın 3. ayındayız hala olmadı :)Kızlar bende eşimle reglimin son günü kahverengi akıntım varken ilişkiye girdim içime bırakmadı ancak meniden olur diye korkuyorum 24 saat geçti ilişkiye gireli sizce hamile kalır mıyım ella içeyim mi
yan etkisi canım gecıkme olabılıyor 15 gun gecıkmeye gore test yaptıysan hamıle degılsındır. ama gecıkme surerse bır dr unla gorus sana söktürücü versin.Arkadadlar merhaba. Erkek arkadasimla iliskiye girdim cok kucuk bi bosalma oldugunu hissettim ve aradan yarim saat gecmeden ellayi kullandim. Normalde ortalama 20sinden 20sine dongum olur ama 15 gun gecti hala tik yok. Test aldim negatif cikti. Erken kesin sinuc testi aldim oda negatif cikti. Daha ne kadar beklicem her yerim sisti...
Doktordan hoslanmam. Cok salak bir anisi var bende.yan etkisi canım gecıkme olabılıyor 15 gun gecıkmeye gore test yaptıysan hamıle degılsındır. ama gecıkme surerse bır dr unla gorus sana söktürücü versin.
o zaman hamıle olmadıgından emın olmak ıcın kan tetsı yaptır. sonra eczaneden ımkanın varsa sökturucu hap al ama hamıle olmadıgından emın olman sartDoktordan hoslanmam. Cok salak bir anisi var bende.
o zaman hamıle olmadıgından emın olmak ıcın kan tetsı yaptır. sonra eczaneden ımkanın varsa sökturucu hap al ama hamıle olmadıgından emın olmalisin
Yanlis anlattim sanirim. Ben hastane ortamindan hoslanmam.
kan testi kesin bilgi :) kan testi yaptır aklın rahatlayınca adet olman da kolaylasırBaska ne sekilde emin olabilirim hamile olmadigimdan. 2 tane test yaptım sonucta
idrarada kesın sonuc için adet tarhinin gecmesi lazım yada adet gunu denemelisin ama hormonlara dayalıu oldugu ının gecııkme bır 2 gun ken yapılan test negatifse yanılma olabılır o nedenle gecıkme 5 gun falan sa ve negatifse kesın dıyebılırız ama pozitif cıkanlar genelde doğrudur.Lütfen acil cevap verirseniz sevinirim ilişkiden 20 gün sonra yapılan idrarda gebelik testi sonucu doğru bi sonuçmudır kesin bilgi verir mi
bence olmaz öyle birşey içme.. ben o dönemde çok denedim son gününde falan hiç olmadı.. bu hap ne kötü birşeymiş hergün nette bi sürü yan etkisini görüyorum. bu arada ben içmedim kızlar bakalım ne olacak. 12 sinde regl olmam lazım. dua edin de olmasın birşey.. mahfediyormuş herkesin dengesini. çok riskli zamanda değilseniz içmeyin..Kızlar bende eşimle reglimin son günü kahverengi akıntım varken ilişkiye girdim içime bırakmadı ancak meniden olur diye korkuyorum 24 saat geçti ilişkiye gireli sizce hamile kalır mıyım ella içeyim mi
kan testi de yaptır bence.. burada okudum bikaç önce birinin başına gelmiş. testlere inanmış kız..içi rahat etmiş sonra bi bakıyo hamile.. dr arıyodu bu meseleyi halletmek içinArkadadlar merhaba. Erkek arkadasimla iliskiye girdim cok kucuk bi bosalma oldugunu hissettim ve aradan yarim saat gecmeden ellayi kullandim. Normalde ortalama 20sinden 20sine dongum olur ama 15 gun gecti hala tik yok. Test aldim negatif cikti. Erken kesin sinuc testi aldim oda negatif cikti. Daha ne kadar beklicem her yerim sisti...
idrarada kesın sonuc için adet tarhinin gecmesi lazım yada adet gunu denemelisin ama hormonlara dayalıu oldugu ının gecııkme bır 2 gun ken yapılan test negatifse yanılma olabılır o nedenle gecıkme 5 gun falan sa ve negatifse kesın dıyebılırız ama pozitif cıkanlar genelde doğrudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?