Dönemin önemli bence. Yumurtlama gününde isen risk yükselir adet e yakın ve hemen adet sonrası risk daha azdır. Yani ben ilişki yaşamama rağmen kullandım senin yerinde olsam kesin kullanırdım heralde :/Kızlar selam
Dün bir cinsel ilişki yaşadım. İkinci sevişmeydi normalde prezervatif kullanıyoruz ama prezervatifsiz nasıl bir his merak ettiğimiz için başında bir kaç kere aralıklı zamanlarda girip çıktık. (Tempolu bir git gel yoktu) sonra korkmaya başladık zevk suyundan oluşbilecek hamileliklerden ama erkek arkadaşım zevk suyunu çoğu zaman hissettiğini söylüyor peniste bir his oluyormuş çıkarken. genelde ilk sevişmede ve en sert halinde geliyormuş bu sefer en sert hali de değildi diyor devamlı gir çık oluşmadı ki çok zevke gelip zevk suyu oluşsun diyor.
Sizce durumumuz riskli mi? Ellayı kullanmalı mıyım?
Merhaba arkadaslar bu hapi ben de kullanmistim ve burada kullanan birilerini bulup onlarla iletisime gecmek ve kafamdaki sorulari cevaplandirmak oldukca uzun bir sure aldi. Buraya bu ilaci kullanip kafasi karisik olan arkadaslarim icin bir kac bir sey yazmak istiyorum. Oncelikle ben bu ilaci hemen kullanmak zorunda kaldim ve yan etkilerini sonradan ogrendim. Bir cok siteye baktigimda bazi bayanlar ara kanama yasamis bazilari yasamamis bazilarinda mide bulantisi kusma dahi olmustu. Bende bunlarin hic biri olmadi yani anlayacaginiz uzere bu etkiler her bunyede farkli olarak ortaya cikiyor ve bazen bende oldugu gibi hicbir yan etki yapmiyor. Prospektusteki yan etileri yasamak zorunda degilsiniz! Oraya 1000 kadindan 1 inin bile yasadigi yan etki yazilmak zorunda. Yani diyecegim su ki bu etkileri yasamadim acaba ilac etkisiz mi gibi bir endiseye kapilmayin. Ayni zamanda bu ilacta yuksek detecefe hormon var bundan dolayi adetiniz gecikebilir. Ama doktorlar erken teshis icin adet gecikmezinin dorduncu gunu test yaptirmanizi oneriyor. Ne kadar erken alirsaniz ilac o kadar etkili. Sorunuz olursa cevaplandirabilirim iyi aksamlar herkese.
Merhaba benim sorum su ellayi kullandıktan sonra adet dönemim dört gün gecikti kahverengi lekeyle başladı iki gün kanamam oldu iki gün tekrardan kahverengi lekelenmeyle bitti fakat göğüs agrim ve kasik agrim geçmedi acaba hormonlardan mi adet gecikmemin ikinci günü idrar testim negatifti bu aradaKızlar selam
Dün bir cinsel ilişki yaşadım. İkinci sevişmeydi normalde prezervatif kullanıyoruz ama prezervatifsiz nasıl bir his merak ettiğimiz için başında bir kaç kere aralıklı zamanlarda girip çıktık. (Tempolu bir git gel yoktu) sonra korkmaya başladık zevk suyundan oluşbilecek hamileliklerden ama erkek arkadaşım zevk suyunu çoğu zaman hissettiğini söylüyor peniste bir his oluyormuş çıkarken. genelde ilk sevişmede ve en sert halinde geliyormuş bu sefer en sert hali de değildi diyor devamlı gir çık oluşmadı ki çok zevke gelip zevk suyu oluşsun diyor.
Sizce durumumuz riskli mi? Ellayı kullanmalı mıyım?
Merhaba benim sorum su ellayi kullandıktan sonra adet dönemim dört gün gecikti kahverengi lekeyle başladı iki gün kanamam oldu iki gün tekrardan kahverengi lekelenmeyle bitti fakat göğüs agrim ve kasik agrim geçmedi acaba hormonlardan mi adet gecikmemin ikinci günü idrar testim negatifti bu arada
İki gündür sağ kasik agrisi cekiyorum midem bulaniyor çok stresliyim bayramdan dolayı test almaya da cikamadim düşünmekten deliye döndumAşırı derecede hormon içeren bir ilaç zaten ayrıca yan etkilerinde göğüs hassasiyeti de vardı ondan olma oranı yüksek bence canım çok düşünme insan unuttukça düzeliyor
Bi de hapi kullanali bir ay oldu hala yan etkileri devam eder mi kiAşırı derecede hormon içeren bir ilaç zaten ayrıca yan etkilerinde göğüs hassasiyeti de vardı ondan olma oranı yüksek bence canım çok düşünme insan unuttukça düzeliyor
Bi de hapi kullanali bir ay oldu hala yan etkileri devam eder mi ki
peki adet zaten düzensizse napmalıEğer adetleriniz düzenliyse adet döneminizden 1 hafta önce girdiğiniz ilişkilerde hamile kalma olasılığınız oldukça düşüktür. Hamile kalmanız için spermin vajenden içeri gidip kanaldan yumurtaya ulaşması ve onu döllemesi gerekir. Ella yüksek oranda hormon içeren bir ilaç bu yüzden adet döneminizi ileri ve ya geriye alabilir aynı zamanda kanama miktarını da değiştirebilir.
kondom la korunuyorsanız bosuna ıcmıssın canım hapı. adet duzensılıgın var ustelık bu hapta gecıktırı . bence gecıkme olursa dr na danısarak ılac al ve adet ol.merhaba. polikistikover hastasıyım adetim çok düzensiz.eşim içime boşaldı kondom varken ama yirtilmadi. biz de güvenemeyip ella aldık. 5 saat sonra ictim. ileride adet olana kadar yan etkileri sürer mi? eğer sürüyorsa adetim çok düzensiz olduğu için 1 hafta daha bekleyip tarlusal kullanmayı düşünüyorum. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
canım sen ella hapını cok sık kullanmısısn senede 2 den fazla onerılmezken sen bır hafat ıcınde 2 kez ıcmıssın ella dogum kontrol hapı degıl. bence bır kadın doğumcuya git ve doğum kontrol hapı basla erkek arkadasın he rıkıde bır ıcıne bosalacaksa en etkılı yontem o korunman ıcınmrb arkadaşlar ben adetliyken adetin 4.günü erkek arkadaşn ısrarıyla ilişkiye girdim ve içime boşaldı o yarım içinde elle hapı kullandm, ama adet bitiminin 7.günü erkek arkadaşımla yine ilişkiye girdm ve yine içime boşaldı hemen o yarım saat içinde elle kullandm yan etkilerini yaşamadm ama adetim normalde düzensiz zaten ve bugün 28. gündeym adet olmadm ama geçen ay 24 gün sonra adet olmuştm şuan adet belirtileri var kasıklarımda agrı var karnımdada ama adet olamadm sizce napmalıyım ? yani bir ay içinde ve yakın zamanda iki kez elle hapı kullanmış oldum, şuan stresliym ve napıcagmı bilemiyorum
Cok fazla bas agrisi yapti 2 gundur basimin agrisindan duramiyorum. Diger yan etkileri ortaya cikmadan bir hafta sonra falan tarlusal alayim yoksa dayanamiyorum agriyakondom la korunuyorsanız bosuna ıcmıssın canım hapı. adet duzensılıgın var ustelık bu hapta gecıktırı . bence gecıkme olursa dr na danısarak ılac al ve adet ol.
Benim istemediğim bi ilişki gerçekleşti adetimin bittiğinden 1 gün sonra içime boşalma olmuş yumurtlama dönemimde hesaplamalarıma göre ilişkiden 5 gün sonra 14 saat sonrada ella hapını kulladım hapı kullandıktan bikaç gün sonra beyaz akıntı geldi çok sık idrara çıkmaya başladım sol kasıkta batmalar çok var midemdede gaz var lütfen cevap verirseniz çok sevinirim normal adet günüme daha 7 gün var ve ilişkinin üstünden 2 hafta geçti lütfen cevap verin
inanmıyorum yaa o kadar mı sürüyor.. bende yan etkiden tırstığım için hapı almaktan vezgeçtim.. tutmaz diye düşüyüorum yaş ve diğer faktörler pozisyon falan filanda olunca .. tutmadıysa boşuna dert çekicem balayına phukete gidiyoruz 18 ekimde... düğün 8 inde.. 5 gün var. şimdi onlarımı çekicem.. bi ataraftan di,yorum ya daha sonra çocuk olma riski yaşarsam bunu boşuna yok edeceksem.. Allahım ,iki ucu boklu değnek yaaaaBi de hapi kullanali bir ay oldu hala yan etkileri devam eder mi ki
o kadar sık kullanmaman lazım.. erkeklere bişey olmaz olan bize olur.. yumurtalığını hormon düzenini mahfetme.. ben kaç sene öçnceki erkek ark ile resmen bu yüzden ayrılmıştım.. zaten bi yumurtalığımdan ameliyat olsun sorun olur diye korkuyorum .. nası düşüncesizce bunu yaptın dedim.. bu arada ilk o zaman duymuştum bu haplarımrb arkadaşlar ben adetliyken adetin 4.günü erkek arkadaşn ısrarıyla ilişkiye girdim ve içime boşaldı o yarım içinde elle hapı kullandm, ama adet bitiminin 7.günü erkek arkadaşımla yine ilişkiye girdm ve yine içime boşaldı hemen o yarım saat içinde elle kullandm yan etkilerini yaşamadm ama adetim normalde düzensiz zaten ve bugün 28. gündeym adet olmadm ama geçen ay 24 gün sonra adet olmuştm şuan adet belirtileri var kasıklarımda agrı var karnımdada ama adet olamadm sizce napmalıyım ? yani bir ay içinde ve yakın zamanda iki kez elle hapı kullanmış oldum, şuan stresliym ve napıcagmı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?