Merhabalar. Burada yazilanlari okuduktan sonra bu hapi en bilincsiz kullananin ben oldugumu anladim. Normalde duzenli regli olan biriyim 28 ya da 29 gunde bir. Bu hapi regli tarihime bir 12 gun kala kullandim ardindan bir 5 gun sonra tekrar kullanmak gibi bir hata yaptim. Haliyle adet olma gunumde olmadim. Bi 6 gunluk gecikme sonrasi kanda gebelik testi yaptim. Negatif cikti. Burada yazilanlara guvenerek tarlusala basladim. O da 7 gun once bitti. Ve hala adet olmadim bugun itibarile tam 23 gun geciktim. Surekli biberiye kekik civanpercemi iciyorum.ancak bu caylar goguslerimi daha da hasaslastirmak disinda bi etki yapmadi. Surekli acaba hamile miyim diye dusunuyorum. Tavsiye verebilecek biri var mi?
Malesef ya korkuyorum artık iciyorum dört gündür ama yok yani bir de ben sizin gibi evli de değilim kaçak göçek yollardan yedik bir halt ödüm patlıyorOoo sen hala olnadin mi canimm
Sogan suyu icecektin en son sa nirim
Malesef ya korkuyorum artık iciyorum dört gündür ama yok yani bir de ben sizin gibi evli de değilim kaçak göçek yollardan yedik bir halt ödüm patlıyor
Şu adetin belirtileri bile hamilelikle aynı birşeyler var sürekli kasıklarımda bir ağrı ama stresten midir bilmem olamıyorum bir türlüTekrar testi tekrar edin isterseniz sanmam ama olasi bi durum olursa erken den islem yaptırma sansiniz olur
Şu adetin belirtileri bile hamilelikle aynı birşeyler var sürekli kasıklarımda bir ağrı ama stresten midir bilmem olamıyorum bir türlü
Senin durumunda kötüymüş canım ben bekar olduğum için hastaneye gidemiyorum yani ne bileyim bir de küçük bir ilçede oturuyorum duyulma görülme tarzı seylerden korktuğumdan kendime iki gün süre tanıyorum iki gün kendimi rahatlatıcam eğer hala olmazsam bir daha test yapıcam en kötü ihtimal hastaneye gidicemAynen aynen bende hamileligin butun belirtilerini tasiyirdum kendimi hamile olduğuma o kadar inandirmisrim ki testlerin Bole yanlis olduğunu düşünüyordum ki kan testi bile yaptırdım ben olsa irda cikar.
Dr ile telefonda görüştüğüm de bu kadar kafana takma bak psikolojik gebelik diye birsey var beynini hamile olduğuna kanalize edersen vucudunda butum hamilelik belirtilerini gösterir. Demisti.
Insallah en kisa zamanda olman dileğiyle.. Seni ben iyi anlarim cok kotu birsey birde ister istemez bekar olmanin verdigi korkuda olur.
Benm esim hic istemiyor benim korkum o yuzden di aldirmakta istemem e esimde cocuk istemez naparim ben die delircektim
Canım bak hiç stres yapma tamamen kafana taktığından dolayı ben hiç hapın yan etkisini görmedim bir de adetim de gecikmedi bugün olacaktım zatenSenin durumunda kötüymüş canım ben bekar olduğum için hastaneye gidemiyorum yani ne bileyim bir de küçük bir ilçede oturuyorum duyulma görülme tarzı seylerden korktuğumdan kendime iki gün süre tanıyorum iki gün kendimi rahatlatıcam eğer hala olmazsam bir daha test yapıcam en kötü ihtimal hastaneye gidicem
Canım bak hiç stres yapma tamamen kafana taktığından dolayı ben hiç hapın yan etkisini görmedim bir de adetim de gecikmedi bugün olacaktım zaten@Itslokum o zaman boşuna stres yapmışım gecikmem bile olmadı
Evett yazışmıştık içim rahatladı senle konuştuktan sonra zaten takmadım o günden sonra gecikmediğime çok şaşırdım ama ara kanama falan olmaz heralde çünkü öyle lekelenme şeklinde falan değil.Ayyy seninle yazismistik dimi ay ii bari cok sevindim
Sağol canım inşallah onunda olur hemen :)
Arkadaslar ben de bu sabah itibariyle 24 gun gecikmeli oldum. Bu surede tarlusal kullandim ve bol bol kekik biberiye civanpercemi papatya ve kiraz sapini cay gibi demleyip ictim hangisi etki etti bilmiyorum.Hemen dogum kontrol hapina baslamayi dusunuyorum. Onerdiginiz bi marka var mi?[/QUO
Canim ben qlirista diye bir haoa basladim hemen dr tavsiyesi ile bir bak istersen.
Microgynon kullandim daha once beni mahvetti kilo fakan aldim
Sana nasik etki eder bilmiyorum
Birde saglik ocağının ucretsiz verdigi vardi ondan cok memnundum. Reginondu adi snra bi kac kez gittim kalmadi dediler ole microgynon başlamıştım.
Bi saglik ocagina da sor bakalim varsa onuda tavsiye ederim
Arkadaslar ben de bu sabah itibariyle 24 gun gecikmeli oldum. Bu surede tarlusal kullandim ve bol bol kekik biberiye civanpercemi papatya ve kiraz sapini cay gibi demleyip ictim hangisi etki etti bilmiyorum.Hemen dogum kontrol hapina baslamayi dusunuyorum. Onerdiginiz bi marka var mi?
Qlaristaya basladim ben de digerini bulamadim. Bi de benim bu kanamam diger adet kanamalarima gore daha az yogun. Sizinki nasildi?Canim ben qlirista diye bir haoa basladim hemen dr tavsiyesi ile bir bak istersen.
Microgynon kullandim daha once beni mahvetti kilo fakan aldim
Sana nasik etki eder bilmiyorum
Birde saglik ocağının ucretsiz verdigi vardi ondan cok memnundum. Reginondu adi snra bi kac kez gittim kalmadi dediler ole microgynon başlamıştım.
Bi saglik ocagina da sor bakalim varsa onuda tavsiye ederim
Qlaristaya basladim ben de digerini bulamadim. Bi de benim bu kanamam diger adet kanamalarima gore daha az yogun. Sizinki nasildi?
Ben bir tedavi için kullandım qlarista çok güzel bir hat yani yan etkisi olmuyor hiç. Kist tedavisi için vermişti doktor yasmin verdi beni mahvetmişti hamile gibiydim resmen sonra bu ilaca başlattı çok rahat ettim.Qlaristaya basladim ben de digerini bulamadim. Bi de benim bu kanamam diger adet kanamalarima gore daha az yogun. Sizinki nasildi?
Hayir tabikide ...Ben bu hapı kullandıktan sonra 2 gün gecikmeli adet oldum normal ilişki yaşamadığım halde garanti olsun diye kullanmıştım hapı sizce hamilelik mümkün müdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?