Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Çok şükür 10. günde gecikmenin yanı bugün kanama başladı canm çok rahatlattın beni allah razı olsn

Çok şükür 10. günde gecikmenin yanı bugün kanama başladı canm çok rahatlattın beni allah razı olsn
Heeeeyyyy! !!! Çok sevindim adına inan bak gördün mü demiştim sana senden de allah razı olsun canım ne demek yaşadım o pskolojiyi berbat bişey biliyorum

Aynen canım demekki her gecikme gebelik değişmiş kendimizi dinleyip okuyup okuyup hamile sanmamak gerekiyormuş

Kızlar 1 hafta gecikti benimde çok endişeliyim farklı bi yerde konu açtım kimse birşey yazmamış yrdım edin bana
Korkma benimkide on gun gecikti. Rahat ol. Istersen eczaneden o idrarla yapilan hamilelik testini al yap. Ama gecikmeden uc dort gun sonra yap. Zaten 15 tl bi sey. Sakin ol

Merhaba hanımlar. Bundan yaklaşık 3 hafta önce erkek arkadaşımla sürtünme yaşadık. Ama vajinama surtunmedi. Islak mendille karnimdaki ve kasiklarimdaki spermleri sildim fakat daha sonra aynı mendille vajina girişimi sildim mi silmedim mi hatırlamıyorum. Korkudan ella aldım içtim 18 saat sonra. Normalde de düzensiz adet olan birisiyim geçen ay 8 gün gecikmistiama bu olayın üstüne de 5 gün oldu gecikeli. Hamile kalma riskim var mı? bakireyim.

Merhaba arkadaslar bende iliskiden hemen sonra ella kullandim 1 saat icinde. Bekledigim adet tarihimden bir gun once hafif kanama ve kahverengi akinti geldi ve kesildi. Korktum hamilemiyim diye ama ertesi gun normal adet basladi. Ella ile ilgili deneyimimi paylasmak istedim sadece. Ama sakin surekli kullanmayin hormonlari bozabilir

Hamile degilsindir cnm korkma okadar kolay degil hamile kalmak

canım korkma sürtünmyle hiçbirşey olmuyor sadece sen korktğn için gecikiyor endişelenme öyle olsa şuan türkiye nüfusu 160 mlyon olurdu

için rahat edecekse tabii yaptır ama hem bakireyim diyosun. içine bile boşalma olmamış. yüzeye gelen spermden bişey olmaz. rahat ol bişey yoktur.
Inşallah çok teşekkür ederim. Ilk defa böyle bir korkuyu yaşadım ve ilk defa bir doğum kontrol yöntemini denedim. Gecikme inşallah ondan,stresten ve kendi duzensizliğimden kaynaklidir. Tekrar çok teşekkür ederiim

bence rahatla o kadar kolay hamile kalınsaydı bu kadar kişi feryat figan hastanelerde olurdu
Haklısınız tabi ki. Ilk defa bir doğum kontrol yöntemini denedim. sanırım o yüzden ve stresten gecikiyor. Yine de kan testi yaptırmak istiyorum. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için

merhabalar bende ayni dertlerden muzdaripim 2 nisanda adetim başladi 9 nisanda adetimin son günunde sevgilimle iliski yaşadik prezervatif yirtilmasi sonucu 1 saat icerisinde ella kullandim..17 nisanda tekrar iliskimiz oldu malesef ayni nedenden 1 saat icerisinde tekrar ella kullanmak zorunda kaldim.adetim 10 gun gecikti kizlar rahat olmaya calisiyorum 4 kez idrar testi yaptim hepsi negatif..bu sabah tekrar idrar testi yaptim negatif..ara ara adet belirtilerini yaşiyorum ama bir turlu gelmiyor..ada cayi adet sokturucu diye okudum 3 gundur tarlusal icmeye başladim..sizce kizlar hamilelik riskim varmidir yoksa kan testi yaptirmam gerekiyormu..iki damla kan gormek icin gun sayiyorum resmen lutfen bi akil verin

Canim adetin normalde de düzensiz zaten hamilelik riskin düşük ve 18 saat etkili bi süre merak etme hiçbişey yok)

Canim o tarlusali hemen bırak onun acısını boşu boşuna o vücuda çektirmek zaten işkence etmişsin o süre içinde 2 kez ella aman Allah'ım. ..O hap pskolojikmen çok kuvvetli bir yan etkiye sahip hicbiseyin yok boşuna vücuduna beynine eziyet ediyosun bi bardak su kaynat sonra tatlı kaşığı kekik at 10 dk demlensin iç mutlaka şeker at fazla olmamak şartıyla çünkü kan şekerin düşer bu sefer iyice hamile moduna girersin bnm adetim 30 gün gecikti hicbiseyin yok inan eziyet etme kendine hissettiğin herseyi biliyorum boşuna yıpratma kendini cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…