Hayir kusma mide bulantisi hic bir sey yok. Ya yaptirmaya korkuyorum sonuctan ailemin haberinin olmasini istemiyorum..Hamile kalanlar daha geç almıştır ve döllenme zamanlarıdir.kusma olmadı değilmi aldığında?illa gecikme olmayacak diye bir şey yok ilk aldığında olmaz ikincide olur değişir bu..10 gün gecikirse tekrar dan bir idrar testi yap bakalım
Bir gun gecikince erkek arladasimla eczenden bi hamilelik testi aldik. Hassas olanin. Yaptik. Tek cizgiyfi ama yazan biri tek cizgi cikmasina ragmen hamile kaldigini soylemis. Ya cok korkuyorum..Hayir kusma mide bulantisi hic bir sey yok. Ya yaptirmaya korkuyorum sonuctan ailemin haberinin olmasini istemiyorum..
Hayir kusma mide bulantisi hic bir sey yok. Ya yaptirmaya korkuyorum sonuctan ailemin haberinin olmasini istemiyorum..
Kesin yanit verir mi peki. Gecikeli bes gun oldu. Yani zaten icimede bosalmadi. Prezervatif vardiIdrar testini kendin yapacaksın zaten ..eczaneden al evinize uzak olan tanıdık olmayan bir yerden..evde yap kendin
Idrar testi dedigin su tek cift cikan cubuksa onu aldim yaptim gecikmeden bir gun sonra negatif cikmistiKesin yanit verir mi peki. Gecikeli bes gun oldu. Yani zaten icimede bosalmadi. Prezervatif vardi
Kesin yanit verir mi peki. Gecikeli bes gun oldu. Yani zaten icimede bosalmadi. Prezervatif vardi
Ama bende simdi hesapladim tam yumurtlama donemime gelmis iliski gunumuz.. o bayanda hamile kaldigini yazmis. Testte negatif cikmasina ragmen. Bende gecen ayin 20 sinde olmustum. Bu ayin 21 inde o testi alip yaptim. Tek cizgi cikti. Bu gun 26 si hala olmadim adet...Normal 5 gün gecikme ..bana sorarsan yüzde 99 değilsin...için rahatlicaksa eczaneden al 5 10 lira bisi..çıkar testte 10 dk mi ne bekliyorsun testi yapınca cizgilerden belli olur
Ama bende simdi hesapladim tam yumurtlama donemime gelmis iliski gunumuz.. o bayanda hamile kaldigini yazmis. Testte negatif cikmasina ragmen. Bende gecen ayin 20 sinde olmustum. Bu ayin 21 inde o testi alip yaptim. Tek cizgi cikti. Bu gun 26 si hala olmadim adet...
Hamile olmayimda isterse bi ay geciksin adet ya. Sabah altincu gun. Bi tane daha yapiyim o zaman sabah uyanir uyanmazIdrar testi 1 hafta gecikince doğru cevap veriyor ..1 gün gecikmeyle çıkmaz bişi..garantisi 7 gün..soğan suyu iç adetin i hizlandirir
Hamile olmayimda isterse bi ay geciksin adet ya. Sabah altincu gun. Bi tane daha yapiyim o zaman sabah uyanir uyanmaz
Kızlar 1 hafta gecikti benimde çok endişeliyim farklı bi yerde konu açtım kimse birşey yazmamış yrdım edin bana
Canim sayfaya bak cvp yazdım ben rahat ol hiçbişey yoktur kekik icBir hafta gecikmeyle yaptim. Yine negatif cikti. Bu gunun onuncu gun hala adet degilim. Sislikte yok. Ama soyledikleriniz icimi rahatlatiyor streslenmeden bekliyorum adet olmayi...
Hayır hayır korkma canım evet öyle oluyo dedim ya ben test yapiyodum negatif ama kesin hamileyim diyodum goguslerim mi ağırmadi basimmi dönmedi kasiklara batma mi olmadı midem mi bulanmadi ahhh neler neler yaa bi bilsen gecelerce pskolojikmen ağladım yaa sistim karnım yüzüm gözüm her yerim inan görsen hamile derdin bunlar hep ella nin etkisi o hapın pskolojikmen olan yan etkisi daha büyük ağır basıyor ben araştırdım bayağı doktorlarla telefonlasiyodum emin ol kafayı yedigimi dusunurdun gorseydin.... Ben seni çok iyi anlıyorum ve yumurtlamadan kast ettiğim tam hamilelik donemim adetim bittiği 2. Ya da 3. Günüydü...inan hiçbişey çıkmayacak rahatlâ biraz biliyorum ki sen şunu düşünüyorsun milyonda bir bu haptan hamile kalma ihtimali var o da gelir beni bulur diyosun demihayır rahat ol bak görürsün hiçbişey cikmicak bunlar normal .. kekik iç dediğim gibi yap..adet olduğunda da mutluluğunu paylaş olur mu .. rahatla biraz o stres te tetikliyor şimdi gecikmeyiÇok teşekkür ederim benim yumurtlama dönemim değil adet bitiminden sonra ki riskli günlerdeydi adetim 8 gün gecikti birkaç gün önce ve bugün idrrada test yaptım negatif. Ama göğüslerim çok ağrıyor ara ara kasıklarımda batmalar oluyor ilişkinin üzerinde. 25 gün geçti testler çıkmazmıydı şimdiye kadar çok korkyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?