Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Hayir kusma mide bulantisi hic bir sey yok. Ya yaptirmaya korkuyorum sonuctan ailemin haberinin olmasini istemiyorum..

Hayir kusma mide bulantisi hic bir sey yok. Ya yaptirmaya korkuyorum sonuctan ailemin haberinin olmasini istemiyorum..
Bir gun gecikince erkek arladasimla eczenden bi hamilelik testi aldik. Hassas olanin. Yaptik. Tek cizgiyfi ama yazan biri tek cizgi cikmasina ragmen hamile kaldigini soylemis. Ya cok korkuyorum..

Kesin yanit verir mi peki. Gecikeli bes gun oldu. Yani zaten icimede bosalmadi. Prezervatif vardi

Normal 5 gün gecikme ..bana sorarsan yüzde 99 değilsin...için rahatlicaksa eczaneden al 5 10 lira bisi..çıkar testte 10 dk mi ne bekliyorsun testi yapınca cizgilerden belli olur

Normal 5 gün gecikme ..bana sorarsan yüzde 99 değilsin...için rahatlicaksa eczaneden al 5 10 lira bisi..çıkar testte 10 dk mi ne bekliyorsun testi yapınca cizgilerden belli olur
Ama bende simdi hesapladim tam yumurtlama donemime gelmis iliski gunumuz.. o bayanda hamile kaldigini yazmis. Testte negatif cikmasina ragmen. Bende gecen ayin 20 sinde olmustum. Bu ayin 21 inde o testi alip yaptim. Tek cizgi cikti. Bu gun 26 si hala olmadim adet...

Idrar testi 1 hafta gecikince doğru cevap veriyor ..1 gün gecikmeyle çıkmaz bişi..garantisi 7 gün..soğan suyu iç adetin i hizlandirir

Idrar testi 1 hafta gecikince doğru cevap veriyor ..1 gün gecikmeyle çıkmaz bişi..garantisi 7 gün..soğan suyu iç adetin i hizlandirir
Hamile olmayimda isterse bi ay geciksin adet ya. Sabah altincu gun. Bi tane daha yapiyim o zaman sabah uyanir uyanmaz

30 gün gecikme yaşamış biri olarak rahat ol hamile değilsin diyorum. yani burdan bizim anlamamız pek mümkün değil ama test yaptırın yine de 10 günlük gecikmelerde

Bir hafta gecikmeyle yaptim. Yine negatif cikti. Bu gunun onuncu gun hala adet degilim. Sislikte yok. Ama soyledikleriniz icimi rahatlatiyor streslenmeden bekliyorum adet olmayi...

Slm kizlargecen hafta cumartesi ella kullandim adetime 1 kac gun vardi ama hala gelmedi ya hic gecikme olmazdi

Kızlar 1 hafta gecikti benimde çok endişeliyim farklı bi yerde konu açtım kimse birşey yazmamış yrdım edin bana

Kızlar bayagi oldu bakmadım sayfaya inanın endiselenecek hiçbişey yok ama anliyorum inanın bnm kadar stres yapmamissinizdir 30 gün gecikti bnmde şişme oldu yaa aklınıza gelebilecek hersey hatta artık hamileyim bile dedim ve kürtaj için doktorla telefonda bile görüştüm o derece siz düşünün. ..ama yok ... hamileliğe ait belirtiler...çıldırdım. test aldım negatif ama dedim testte çıkmıyo. ..ve benim tam yumurtlama donemimdi yani tam hamile kalma ihtimalim yüksek bi dönem ve ben zevk suyuyla hamile kalmış bi insanim siz düşünün. ...ilişkiden 4 gün sonra içtim ella yi neler çektim ve cekiyosunuz tahmin ediyorum maydanoz ve kekik ... hele ki kekik daha öncede yazmıştım. 1 bardak su kaynatın kaynadiktan sonra kekik dökün üstüne 10 dj demlensin az şeker atın için bunu gün içinde 3 4 defa tekrarlayin bişey olmaz bu pskolojik stres de ella nin etkisinde var rahat olun

Bir hafta gecikmeyle yaptim. Yine negatif cikti. Bu gunun onuncu gun hala adet degilim. Sislikte yok. Ama soyledikleriniz icimi rahatlatiyor streslenmeden bekliyorum adet olmayi...
Canim sayfaya bak cvp yazdım ben rahat ol hiçbişey yoktur kekik ic

Çok teşekkür ederim benim yumurtlama dönemim değil adet bitiminden sonra ki riskli günlerdeydi adetim 8 gün gecikti birkaç gün önce ve bugün idrrada test yaptım negatif. Ama göğüslerim çok ağrıyor ara ara kasıklarımda batmalar oluyor ilişkinin üzerinde. 25 gün geçti testler çıkmazmıydı şimdiye kadar çok korkyrm

Hayır hayır korkma canım evet öyle oluyo dedim ya ben test yapiyodum negatif ama kesin hamileyim diyodum goguslerim mi ağırmadi basimmi dönmedi kasiklara batma mi olmadı midem mi bulanmadi ahhh neler neler yaa bi bilsen gecelerce pskolojikmen ağladım yaa sistim karnım yüzüm gözüm her yerim inan görsen hamile derdin bunlar hep ella nin etkisi o hapın pskolojikmen olan yan etkisi daha büyük ağır basıyor ben araştırdım bayağı doktorlarla telefonlasiyodum emin ol kafayı yedigimi dusunurdun gorseydin.... Ben seni çok iyi anlıyorum ve yumurtlamadan kast ettiğim tam hamilelik donemim adetim bittiği 2. Ya da 3. Günüydü...inan hiçbişey çıkmayacak rahatlâ biraz biliyorum ki sen şunu düşünüyorsun milyonda bir bu haptan hamile kalma ihtimali var o da gelir beni bulur diyosun demihayır rahat ol bak görürsün hiçbişey cikmicak bunlar normal .. kekik iç dediğim gibi yap..adet olduğunda da mutluluğunu paylaş olur mu .. rahatla biraz o stres te tetikliyor şimdi gecikmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…