• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella ertesi gün hapı kullandım.

umudadair

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2021
5
2
36
31
Merhabalar. 11 ocakta korunmasız ilişki yaşadım içime boşalma olmadı. Geri çekilme yöntemiyle boşalma oldu. Sonrasın bir kaç saat sonra ella ertesi gün hapı kullandım.
Reglime 11 12 gün varken ilişki yaşandı. Hafif doğurganlık olarak gözüküyordu. Tek taraflı kasık ağrım ve meme hassasiyetim var. Normalde 22 Ocak gibi regl olmam gerekiyor. Böyle bir ilişki yaşayıp hamile kalan oldu mu,regl olacağım için mi bu belirtiler var ?

Merhabalar. 11 ocakta korunmasız ilişki yaşadım içime boşalma olmadı. Geri çekilme yöntemiyle boşalma oldu. Sonrasın bir kaç saat sonra ella ertesi gün hapı kullandım.
Reglime 11 12 gün varken ilişki yaşandı. Hafif doğurganlık olarak gözüküyordu. Tek taraflı kasık ağrım ve meme hassasiyetim var. Normalde 22 Ocak gibi regl olmam gerekiyor. Böyle bir ilişki yaşayıp hamile kalan oldu mu,regl olacağım için mi bu belirtiler var ?
Nasıl 11 12 varken ilişki korunmasız mı oldu ? Anlayamadım

Geri çekme ile hamile kalmak çok düşük ihtimal ama imkansız değildir yani ne desek yalan olur bekleyip görmekten başka çare yok 🙏🏻

Ella zaten hormon etkileyen bir ilaç. Ellanın yan etkileri büyük yani regl düzensizliği yapar hormonları alt üst eder ve en önemlisi şişkinlik hassasiyet yapar. Yani diyeceğim o ki normal bunlar gebe değilsiniz

Back