• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella ertesi gün hap

Tam birliktelik olup yumurtaliklariniza gidecek bir durum olmamis 1 ve de ella alinmiş zaten ilacin amaci bu zaten. Ve son olarak korunmasaniz bile ilk birliktelikte gebe kalmak aslinda o kadar da kolay bir durum degil. Bu yuzden rahat olun.

Bana da yardımcı olur musunuz
10 gün önce kondom ile korunarak ilişkiye girdim ama kondom yukarı kaymıştı. Yani yukarı sıyrıldığı için spermin içime aktığından endişe ettik. 1 saat içinde de ERTES72 ertesi gün hapını içtim. Fakat 5 gün önce regl olmam gerekirken olmadım hala. Sizce hamile kalmış mıyımdır napmalıyım?

Hiçbir yan etkiyi yaşamadım ovülasyona 1 gün kala içmiştim. Şimdi reglime 6 gün kaldı ama hiçbir belirti göstermiyorum normalde regl öncesi kahverengi akıntım olurdu ama o yok. O kadar korkuyorum ki...
stres daha cok geciktirir emin ol bisey yoktur adacayı iç bol bol maydonoz suyu iç

Benim
Allah rızası için bana yardım edin. Erkek arkadaşımla 11 Haziran perşembe gecesi sürtünme ilişkisi oldu bakireyim ve genital bölgeme boşaldı(afedersiniz). Hemen ayağı kalkıp yıkandım temizlendim. Cuma günü yani 24 saat içinde ella hap kullandım ama ne bi yan etkisini gördüm ne de başka bişey. 11 Haziran günü ovülasyonuma 2 gün vardı ve şuan reglime 12 gün kaldı. Ama dayanamıyorum bu psikolojiyle çok zor çok pişmanım. Ella işe yarar mı böyle hamilelik mümkün müdür nolur yardım
Benim arkadaşım hep onu kullanırdı ismi ordan biliyom hep de ise yarardı ama kadib40 yaşındaydı bu bı etken mi bilemiicem

Ella ertesi gün hapıdır zaten içeride sperm varsa öldürür içtiysen hamile kalamazsın zaten endişelenme. Yan etkisi olmaz sadece adet düzensizliği yapıyor adetin biraz gecikebilir bu ay ama hamile kalmazsın o hapı içtiysen

Çok teşekkür ederim hepinize. İnşallah dediğiniz gibi olur. Adetime 3 gün var ama belirti falan yok şu an inşallah gecikmeden günümde olurum

canım bu stresle senin zaten gecikir hic rahatfeğilsin ki
Nasıl rahat olayım ki tam düşünmeyecem diyorum sonra yine aklıma düşüyor. Bazı doktorlar böyle gebelik olabilir derken bi tane Prof. Israrla vajina içine boşalma olmadan gebelik gerçekleşmez diyor. Ben neye inanacağımı şaşırdım. Kan Testi yapacak imkanım da yok. Ne yapacağımı şaşırdım

Elle çok kuvvetli bir hap ilişkiden sonra hemen aldıysanız koruyuculuğu max düzeyde tabii ki çok az da olsa bir riski var ama normal birliktelik değil sanmıyorum bir sorun çıkacağını. Yalnız dikkat edin o bir korunma yöntemi değildir her korunmasız ilişkiden sonra içilmez aşırı hormon içeren bir hap dengeniz alt üst olur.

Elle çok kuvvetli bir hap ilişkiden sonra hemen aldıysanız koruyuculuğu max düzeyde tabii ki çok az da olsa bir riski var ama normal birliktelik değil sanmıyorum bir sorun çıkacağını. Yalnız dikkat edin o bir korunma yöntemi değildir her korunmasız ilişkiden sonra içilmez aşırı hormon içeren bir hap dengeniz alt üst olur.
Bu bela başımdan gitsin bir daha bulaşmam Zaten... Daha önce ella kullandınız mı ? Reglime 3 gün var ama bi belirti göremiyorum gecikir mi acaba? Ovülasyona 1 gün kala almıştım

Bu bela başımdan gitsin bir daha bulaşmam Zaten... Daha önce ella kullandınız mı ? Reglime 3 gün var ama bi belirti göremiyorum gecikir mi acaba? Ovülasyona 1 gün kala almıştım
Evet değişik adet döngülerinde 2-3 kez kullanmıştım benim adetim gecikmemişti tam zamanında olmuştu yine. Ben de belirti görmedim hiç en fazla gecikir adetiniz birkaç gün telaş yapmanıza gerek yok hamile kalmak o kadar basit değil. Stres yapmayın yani 😊

Evet değişik adet döngülerinde 2-3 kez kullanmıştım benim adetim gecikmemişti tam zamanında olmuştu yine. Ben de belirti görmedim hiç en fazla gecikir adetiniz birkaç gün telaş yapmanıza gerek yok hamile kalmak o kadar basit değil. Stres yapmayın yani 😊
İçimi rahatlattınız inşallah bende günümde olurum 🥰

Nasıl rahat olayım ki tam düşünmeyecem diyorum sonra yine aklıma düşüyor. Bazı doktorlar böyle gebelik olabilir derken bi tane Prof. Israrla vajina içine boşalma olmadan gebelik gerçekleşmez diyor. Ben neye inanacağımı şaşırdım. Kan Testi yapacak imkanım da yok. Ne yapacağımı şaşırdım
vajina içine boşalınca bile gebelik cok zor bütün şartlar yerine geririlmeli yumurtlama dönemi olmalı sperm kalitesi olması cok sart var e oldu olcak öpüşünce de çocuk olsun

Allah rızası için bana yardım edin. Erkek arkadaşımla 11 Haziran perşembe gecesi sürtünme ilişkisi oldu bakireyim ve genital bölgeme boşaldı(afedersiniz). Hemen ayağı kalkıp yıkandım temizlendim. Cuma günü yani 24 saat içinde ella hap kullandım ama ne bi yan etkisini gördüm ne de başka bişey. 11 Haziran günü ovülasyonuma 2 gün vardı ve şuan reglime 12 gün kaldı. Ama dayanamıyorum bu psikolojiyle çok zor çok pişmanım. Ella işe yarar mı böyle hamilelik mümkün müdür nolur yardım
Arkadaşım hamile kalman imkansız. Bakireyim diosun. Tam içime olmadi diosun allah aşkına kalk elini yüzünü yıka bi sakin ol. Öyle hemen hamile kalınmıyor. Merak etme.

Back